Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν κατά Ελλάδας: «Μην κάνετε τους μάγκες - Διαβάστε την πρόσφατη ιστορία σας» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν κατά Ελλάδας: «Μην κάνετε τους μάγκες - Διαβάστε την πρόσφατη ιστορία σας»


Νέες εμπρηστικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως δεν θα επιτρέψει «ληστείες» σε Αιγαίο και Μεσόγειο. 

Ειδικότερα ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του στην Κερασούντα δήλωσε: «Τη χώρα μας που έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή  κανένας δεν θα μπορέσει να την εγκλωβίσει στον κόλπο της Αττάλειας. Όσοι κάνουν τους μάγκες, επειδή τους ξεσηκώνουν οι πρώην αποικιοκράτες, τους συστήνω να μελετήσουν την πρόσφατη ιστορία τους».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας ανέφερε επίσης ότι το “Orus Reis”, θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα τις ενέργειες του στην Ανατολική Μεσόγειο. Υποστηρίζοντας παράλληλα πως αναμένει «ευχάριστα νέα» από τις έρευνες.

 

Και συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις, τονίζοντας: «Περιμένουμε καλά νέα από τις θάλασσες αυτή τη χρονιά. Η ανακάλυψη των 320 κυβικών μέτρων αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, έδειξε τη γονιμότητα των βυθών. Σαν τουρκικό έθνος, ποτέ δεν θα πούμε ευχαριστώ σε ληστές και πειρατές της Μεσογείου και του Αιγαίου. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας» 



 

 

Από το Blogger.