Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ροντρίγκο Σοάρες, εκτός για ενάμιση μήνα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Ροντρίγκο Σοάρες, εκτός για ενάμιση μήνα


 

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τον Ροντρίγκο Σοάρες 

Μετά από δυο ημέρες ξεκούρασης μετά την πρόκριση κόντρα στην Μπεσίκτας οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη δράση ενόψει της συνέχειας της χρονιάς. Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά το πρωί της Παρασκευής (28.08) με μία δυνατή προπόνηση, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ροντρίγκο Σοάρες έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Ο Λέο Μάτος μετέβη με ειδική άδεια στη Βραζιλία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στις 04.09. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί θ’ακολουθεί το εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα που έλαβε από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Το Σάββατο (28.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Από το Blogger.