Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Άλβαρες - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Άλβαρες


 

Το θέμα του αριστερού μπακ και της απόκτησης παίκτη-διαδόχου του Ινσούα είναι σε εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει τον 27χρονο Βίκτορ Άλβαρες που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ Τούλα.

Μία εξαιρετική περίπτωση παλεύει σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσάβι Ρόκα για την θέση του αριστερού μπακ. Πρόκειται για τον Ισπανό 27χρονο Βίκτορ Άλβαρες, που πριν παίξει στην Αρσεναλ Τούλα την τελευταία τριετία αγωνιζόταν για επτά χρόνια στην Εσπανιόλ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.

Είναι ένας φουλ μπακ, που μπορεί να παίξει ακόμα και σαν αριστερό εσωτερικό χαφ, αλλά η θέση του είναι αριστερό μπακ. Εχει πολύ καλή τεχνική, σέντρα, είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και επιθετικά δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Εχει ισορροπία και στο αμυντικό κομμάτι και είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Φυσικά πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση την οποία παλεύει ο Ρόκα εδώ και καιρό και το κασέ του παίκτη είναι αλμυρό, με βάση αυτά που έπαιρνε στην Ρωσία, αλλά η προσπάθεια γίνεται με στόχο να ρίξει τις απαιτήσεις του και να γίνει το «μπαμ». Επαναλαμβάνουμε ότι είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Ρόκα το προσπαθεί και έχει τις πιθανότητές του. Για τον παίκτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, έχει δείξει ενδιαφέρον και η Ράγιο Βαγιεκάνο. Εκτός από τον Άλβαρες ο Ρόκα έχει και μία-δύο ακόμα περιπτώσεις που δουλεύει για να είναι έτοιμος αν κάτι δεν πάει καλά με τον 27χρονο Ισπανό.

Την σεζόν 2018-19 έπαιξε με την Αρσεναλ Τούλα σε 28 ματς, ενώ την περασμένη περίοδο 2019-20 είχε 28 συμμετοχές με 2 γκολ και μία ασίστ. Στην Εσπανιόλ είχε 91 συμμετοχές στην Primera με δύο γκολ και 8 ασίστ

+
Από το Blogger.