Παναθηναϊκός: Ανατροπή και ανανέωση Μακέντα! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Παναθηναϊκός: Ανατροπή και ανανέωση Μακέντα!


 

Ανατροπή δεδομένων με Μακέντα καθώς ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση επέκτασης στον Ιταλό κι αυτός την αποδέχτηκε! Μένουν οι υπογραφές για να «δέσει» το μέλλον του στο «τριφύλλι» ο πρώτος σκόρερ των «πράσινων»!

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Παναθηναϊκού! Πλήρης ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Φεντερίκο Μακέντα, με τον έμπειρο στράικερ να συμφωνεί προφορικά με το «τριφύλλι» στην πρόταση που του έγινε για επέκταση της συνεργασίας!

Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως οι δρόμοι του Ιταλού επιθετικού με τον Παναθηναϊκό θα χώριζαν το αργότερο σε ένα χρόνο όταν και έληγε το συμβόλαιό του, τις τελευταίες ημέρες οι «πράσινοι» επανήλθαν δυναμικά! Έκαναν πρόταση για επέκταση συνεργασίας στον 29χρονο άσο, που τον καλύπτει οικονομικά!

Η απαραίτητη παρουσία του Ιταλού στην επίθεση μαζί με τον Καρλίτος, η εισήγηση του Πογιάτος και η μεγάλη επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου για ανανέωση του ποδοσφαιριστή, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να συμβεί αυτή η ανατροπή!

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει οριστικό τέλος στο θέμα, με τις υπογραφές του νέου συμβολαίου. Με αυτή την κίνηση, την παραμονή του Μακέντα δηλαδή και την παρουσία Καρλίτος, καταλαβαίνει κανείς πως ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο επιθετικά! Αποκτά ένα πανίσχυρο επιθετικό δίδυμο που είχε χρόνια να δει στο ρόστερ του!

Η εξέλιξη αυτή έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον 29χρονο άσο, που στην σημερινή προπόνηση δεν έκρυβε την ικανοποίησή του μιλώντας στους συμπαίκτες του, για την παραμονή του στο «τριφύλλι»!

Όπως είχαμε τονίσει τις προηγούμενες ημέρες, το γεγονός πως συζητιέται το ενδεχόμενο αποχώρησης του «Κίκο» αυτό το καλοκαίρι, ήταν διότι ο παίκτης δεν έβλεπε τους προηγούμενους μήνες διάθεση για ανανέωση του συμβολαίου του. Από τη στιγμή που η κίνηση έγινε, προέκυψε η προφορική συμφωνία. Έτσι ο Μακέντα μένει σε μια ομάδα που έχει «δεθεί» και σε μια χώρα που θέλει να ζήσει τα επόμενα χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει γενναία αύξηση στις απολαβές του (σχεδόν διπλασιασμός) και το νέο του συμβόλαιο θα τον «δένει» στο «τριφύλλι» πιθανότατα μέχρι το 2023.

Από το Blogger.