Κορωνοϊός: Γυμνάστρια σε νησί των Κυκλάδων έσπασε την καραντίνα και δούλευε Αθήνα! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Κορωνοϊός: Γυμνάστρια σε νησί των Κυκλάδων έσπασε την καραντίνα και δούλευε Αθήνα!


 

Ένα νέο κρούσμα ακραίας κοινωνικής… ανευθυνότητας απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ που εργάζονται νυχθημερόν για την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μια νεαρή γυμνάστρια, η οποία εργαζόταν σε νησί των Κυκλάδων υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, στο οποίο βγήκε θετική, ωστόσο εντοπίστηκε λίγες ημέρες αργότερα να εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα.

Η γυμνάστρια δήλωσε ως διεύθυνση της κατοικίας όπου θα έκανε την 14ημερη καραντίνα, ωστόσο όταν την αναζήτησαν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούν, εκείνη είχε εξαφανιστεί.

Όμως, λίγες ημέρες αργότερα, η ίδια γυμνάστρια εντοπίστηκε να εργάζεται σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Αθήνα, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στα στελέχη του ΕΟΔΥ, που πλέον καλούνται να ιχνηλατήσουν τις επαφές της.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό γίνεται γνωστό λίγες μόνον ώρες μετά την ενέργεια μιας 24χρονης η οποία αν και είχε εντοπιστεί θετική στον ιό πήρε το πλοίο και μετέβη στην Σαντορίνη!

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που στην χώρα μας τον Αύγουστο παρατηρείται ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων με τα περιοριστικά μέτρα να συνεχίζονται σε πολλές περιοχές της χώρας.

Από το Blogger.