Νάξος: Διάσημοι φύτεψαν πατάτες για καλό σκοπό -Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παίκτες του MasterChef σε ρόλο... αγρότη [εικόνες] - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Νάξος: Διάσημοι φύτεψαν πατάτες για καλό σκοπό -Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παίκτες του MasterChef σε ρόλο... αγρότη [εικόνες]


 Αγρότες για μία μέρα έγιναν άνθρωποι της δημοσιογραφίας, της τέχνης και του πολιτισμού που συμμετείχαν στο Food Experience Πατάτας Νάξου 2020, το οποίο διοργανώθηκε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το τριήμερο 28-30 Αυγούστου.

Μέσα σε ένα εύφορο πατατοχώραφο του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος οδηγούσε το τρακτέρ και από πίσω «κούκιζαν», δηλαδή… έσπερναν πατατόσπορο, οι αγαπημένοι ηθοποιοί Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής, Μαρία Ανδρούτσου και Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Ο Κώστας Σπυρόπουλος οδηγεί τρακτέρ

Ο Κώστας Σπυρόπουλος οδηγεί τρακτέρ
Μαζί τους, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Χριστίνα Πολίτη, Χρήστος Νέζος και Κώστας Τσουρός, οι σεφ που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef», Δημήτρης Μπέλλος, Μαρία Μπέη και Κατερίνα Λένη, καθώς και δημοσιογράφοι, food bloggers και travel bloggers!

Διάσημοι φύτεψαν πατάτες για καλό σκοπό στη Νάξο
Διάσημοι φύτεψαν πατάτες για καλό σκοπό στη Νάξο


Όλα αυτά έγιναν για καλό σκοπό, καθώς δεκάδες κιλά πατάτες, μαζί με την εκλεκτή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και ντόπια αμνοερίφια, θα προσφερθούν σε ιδρύματα τα οποία φιλοξενούν παιδιά που έχουν ανάγκη, όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», την «Κιβωτό του Κόσμου» και το Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, καθώς και σε ενορίες με συσσίτια όπως του Ιλίου και της Καισαριανής.

Ο Δημήτρης Μπέλλος από το MasterChef
Ο Δημήτρης Μπέλλος από το MasterChef
Η Κατερίνα Λένη από το MasterChef
Η Κατερίνα Λένη από το MasterChef


Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, ότι τις ημέρες του event ο διάσημος Τούρκος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ (γνωστός παγκοσμίως ως Salt Bae), βρέθηκε στη Νάξο και επισκέφθηκε το Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. Νάξου, προκειμένου να δει από κοντά πώς παράγεται η πεντανόστιμη και ξακουστή Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ
Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ


Μετά το τέλος του Food Experience Πατάτας Νάξου ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, δεσμεύθηκε πως το 11ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου, που αναβλήθηκε φέτος λόγω του κορωνοϊού, θα γίνει του χρόνου με χιλιάδες καλεσμένους, αρκεί βέβαια, να το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Η Μαρία Μπέη από το MasterChef
Η Μαρία Μπέη από το MasterChef
Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη
Μέμος Μπεγνής, Ναταλία Δραγούμη


Φωτογραφίες: easnaxos.com

Από το Blogger.