Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Τρεις 17χρονες ξυλοκόπησαν άγρια 13χρονη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Τρεις 17χρονες ξυλοκόπησαν άγρια 13χρονη


 

Ενα απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων κοριτσιών εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στη Λαμία.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε παρκάκι της Νέας Αμπλιανης στη Λαμία, μέρος στο οποίο καθημερινά συγκεντρώνονται αρκετά παιδιά.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του κοριτσιού, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της παρέας της 13χρονης με τρεις 17χρονες κοπέλες.

Ξαφνικά η μία από αυτές έριξε ένα χαστούκι στη 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να τη χτυπούν άγρια. «Τη χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο», είπε η αδελφή της 13χρονης στο LamiaReport.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα των 17χρονων κοριτσιών που ξυλοκόπησε τη 13χρονη απαρτίζεται από μία Ελληνίδα, μία Ρουμάνα και μία Αλβανίδα. Η οικογένεια της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση.

«Εχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», είπε στην τοπική ιστοσελίδα o κ. Λύτρας.

Από το Blogger.