Νέα σενάρια για κίνηση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα σενάρια για κίνηση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη


 

Από την προεκλογική ακόμη περίοδο πριν τον Ιούλιο του 2019 κυκλοφορούσαν τα σενάρια ότι ο Σαμαράς θα ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε περίπτωση εκλογής της Νέας Δημοκρατίας εάν δεν καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών. Φυσικά όλα αυτά ήταν παραμύθια, που έλεγαν οι ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας που εκμεταλλεύτηκαν χυδαία το ζήτημα και της Μακεδονίας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Νέα Δημοκρατία έγινε κυβέρνηση, ο Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, δεν κατήγγειλε την συμφωνία των Πρεσπών και ο Σαμαράς δεν τον έριξε.

Νέα σενάρια βγήκαν τώρα στην πιάτσα για μυστική δήθεν συνάντηση του Σαμαρά με βουλευτές σε χωριό της Μάνης, όπου αποφασίστηκε να ρίξουν τον Μητσοτάκη εάν υποχωρήσει έναντι της Τουρκίας στην κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νέο παραμύθι με διπλή σκοπιμότητα. Αφ’ ενός μεν με τον τρόπο αυτό η Νέα Δημοκρατία συντηρεί την ακροδεξιά πελατεία της και από την άλλη πλευρά ο Σαμαράς διατηρεί το ηγετικό του προφίλ.

Αυτό γιατί όλοι περιμένουν και πολύ περισσότερο κάποιοι μέσα στην Νέα Δημοκρατία ότι αυτά που έρχονται στην οικονομία ότι ο Μητσοτάκης θα φάει τα μούτρα του και τότε βεβαίως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ο Σαμαράς όπως εξομολογείται σε στενούς συνεργάτες του έχει μετανιώσει για την παραίτησή του το 2015 και αφού νέα Πολιτική Άνοιξη δεν μπορεί να κάνει δεν θα του έπεφτε άσχημα να διεκδικήσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική.

Από το Blogger.