Μήνυμα επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Μήνυμα επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ


 

Το κεφάλαιο Όγκνιεν Βράνιες δεν έχει ολοκληρωθεί για την ΑΕΚ.

Αν και η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες, ο παίκτης συνεχίζει την προσπάθειά του να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ και να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Βόσνιος στόπερ βρέθηκε στην Αθήνα, εκμεταλλευόμενος το ρεπό από την βέλγικη ομάδα και είχε την ευκαιρία να τα πει με ανθρώπους της ομάδας.

Το βράδυ της Δευτέρας ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός φέρεται να είπε πως «Εγώ θα καθαρίσω», αναφερόμενος στο συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ. Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον Βράνιες για τριετές συμβόλαιο, ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ.

Από την Ένωση είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα εμπλακούν σε συζητήσεις με τους Βέλγους και δεν προτίθενται να πληρώσουν για να αποκτήσουν τον παίκτη. Ο παίκτης προσπαθεί να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, ενώ δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας των Βρυξελλών.

Στην ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις, αλλά αυτό που διαμήνυσαν στον Βράνιες είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς δεν μπορούν να τον περιμένουν ως το τέλος της περιόδου στις αρχές Οκτωβρίου.

Από το Blogger.