ΠΑΟΚ - «Υπογράφει για 2 χρόνια μετά το Γρανάδα-ΠΑΟΚ ο Φερέιρα» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΟΚ - «Υπογράφει για 2 χρόνια μετά το Γρανάδα-ΠΑΟΚ ο Φερέιρα»


 

Γρανάδα-ΠΑΟΚ: Νέο δημοσίευμα στη Βραζιλία επιμένει για οριστική συμφωνία της Παλμέιρας με τον Φερέιρα και... υπογραφές μετά τον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Uol.com.br», αναφέρει σε κείμενο με τίτλο: «Η Παλμέιρας καθορίζει τις λεπτομέρειες και ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει το αντίο του στον ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με την Παλμέιρας, αλλά πρέπει να κάνει το τελευταίο του παιχνίδι, απόψε, με τον ΠΑΟΚ.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Γρανάδα, για το Γιουρόπα Λιγκ και από τη στιγμή που οι τελικές λεπτομέρειες έχουν ήδη συζητηθεί, αναμένεται ότι η Παλμέιρας θα τον ανακοινώσει μετά από αυτήν την αναμέτρηση.

Ο 41χρονος Πορτογάλος αποδέχθηκε την πρόταση να αντικαταστήσει τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο και θα έχει συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών. Η Παλμέιρας διαπραγματεύθηκε με τον ΠΑΟΚ και δε θα πληρώσει το πλήρες ποσό της ρήτρας, που φτάνει περίπου τα 600.000 ευρώ, ενώ θα δώσει μηνιαίο μισθό 120.000 ευρώ στον Πορτογάλο» καταλήγει ο συντάκτης.

 

Από το Blogger.