Θηριωδία: Αζέροι και Τούρκοι βομβάρδισαν την κεντρική αγορά στην πρωτεύουσα του Αρτσάχ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Θηριωδία: Αζέροι και Τούρκοι βομβάρδισαν την κεντρική αγορά στην πρωτεύουσα του Αρτσάχ

 

 

Εγκληματίες πολέμου ο Αλίεφ και ο Ερντογάν. Βομβάρδισαν την κεντρική αγορά του Stepanakert, της πρωτεύουσας του Αρτσάχ!

Τούρκοι και Αζέροι βομβάρδισαν την κεντρική αγορά στην πρωτεύουσα του Αρτσάχ και οι εικόνες συγκλονίζουν. Μιλάμε για εικόνες απόλυτης καταστροφής στην πρωτεύουσα της μαρτυρικής περιοχής στην οποία έχουν εισβάλει δυνάμεις των Αζέρων, μαζί με ισλαμιστές τρομοκράτες υποστηριζόμενους από την Τουρκία.

Το Αζερμπαϊτζάν ακολουθεί τον ύπουλο ρόλο της Τουρκίας, όπως τον έχουμε ζήσει στο πετσί μας εμείς οι έλληνες εδώ και αιώνες. Την ίδια στιγμή που παριστάνουν ότι προσέρχονται στο τραπέζι του διαλόγου, ότι συμφωνούν εκεχειρία, ότι ετοιμάζονται για ειρηνευτικές συνομιλίες κορυφής, εκμεταλλευόμενοι την ολιγωρία των αρμενίων που πιστεύουν ότι υπάρχει κατάπαυση του πυρός, εξαπολύουν νέες, ύπουλές επιθέσεις, μέσα στις καρδιές των πόλεων, με σκοπό να δημιουργήσουν τρόμο και να προωθήσουν τις δυνάμεις τους σε θέση ισχύος.

Η διεθνής κοινότητα κατώτερη των περιστάσεων, ανέχεται το νέο δίδυμο Μουσολίνι – Χίτλερ, στα πρόσωπα των Αλίεφ και Ερντογάν αντίστοιχα. Νομίζουν ότι μπορούν να συνδιαλλαγούν μαζί τους, τους χαϊδεύουν επειδή έχουν οικονομικό όφελος, και την ίδια στιγμή αφήνουν το τέρας να γιγαντώνεται και στο τέλος θα στραφεί κατά κάθε πολιτισμένης χώρας στην περιοχή.

Τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος απέναντι σε εγκληματίες δολοφόνους, επαναλαμβάνονται. Τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες πρέπει να διατυμπανίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι στόχος δεν θα είναι μόνο η Ελλάδα και η Αρμενία, αλλά κάθε πολιτισμένος ανθρώπος που θα αντισταθεί στην βαρβαρότητα.

Από το Blogger.