«Λουκέτο» και τσουχτερά πρόστιμα σε δύο γυμναστήριο στην Αττική που λειτουργούσαν παράνομα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

«Λουκέτο» και τσουχτερά πρόστιμα σε δύο γυμναστήριο στην Αττική που λειτουργούσαν παράνομα

 

Μπορεί οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και τα πρόστιμα να βεβαιώνονται το ένα μετά το άλλο, ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε τους ιδιοκτήτες δύο γυμναστηρίων στην Αττική, οι οποίοι αποφάσισαν να παραβλέψουν τις εντολές της κυβέρνησης και να λειτουργήσουν παράνομα.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν χθες τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ στο Παλαιό Φάληρο, διαπίστωσαν ότι ένα γυμναστήριο εξακολουθούσε να λειτουργεί κανονικά. Ως εκ τούτου, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ επιβλήθηκαν και πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε πέντε αθλούμενους.

Την ίδια ώρα, σε έλεγχο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων στο Τατόι Αττικής, εντοπίστηκε να λειτουργεί, κατά παράβαση της ανωτέρω ΚΥΑ, τμήμα γυμναστηρίου εντός αθλητικού συγκροτήματος. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας διάρκειας 15 ημερών για το σύνολο της εγκατάστασης.

 

Από το Blogger.