ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται τα δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης και Σερρών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται τα δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης και Σερρών

 ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται τα δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης και Σερρών

 Αναστέλλεται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών μεταξύ Θεσσαλονίκης - Σερρών - Θεσσαλονίκης μετά την εξαγγελία του ολικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

 

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, θα υπάρξουν επιπλέον τροποποιήσεις δρομολογίων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα & στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης - Λάρισας - Θεσσαλονίκης, οι οποίες και αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο.

Υπνεθυμίζεται ότι σε καραντίνα τίθενται από την Τρίτη (3/11) στις 6 το πρωί η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες.

Βασική διαφορά σε σχέση με το γενικό lockdown της Άνοιξης είναι ότι θα παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία, με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, από Τρίτη απαγορεύονται όλες οι εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις για μη ουσιώδεις λόγους από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, κλειστό θα είναι και το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, οι οποίες πλέον εντάσσονται στη Ζώνη Γκρι, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

  • Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής από το κατάστημα.
  • Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Κλείνουν μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία, θέατρα και κλειστά γυμναστήρια.
  • Απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός των δύο νομών.
Από το Blogger.