ΑΕΚ: Ο Καρέρα δεν θέλει «κατεβασμένα κεφάλια» – Η στήριξη σε Αθανασιάδη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΑΕΚ: Ο Καρέρα δεν θέλει «κατεβασμένα κεφάλια» – Η στήριξη σε Αθανασιάδη


ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του εν όψει της συνέχεια μετά την πολύ άσχημη βραδιά και τη «βαριά» ήττα από τη Ζόρια.

Η Πέμπτη (26/11) ήταν μια πολύ κακή βραδιά για την ΑΕΚ, η οποία σε ένα ματς που ήθελε μόνο νίκη για να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά έφερε ένα αποτέλεσμα που τις αφήνει… πληγές.

Το 0-3 από τη Ζόρια είναι μια από τις πιο άσχημες ευρωπαϊκές βραδιές της «Ένωσης», με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το αποτέλεσμα. Ο Ιταλός τεχνικός έκανε πολλά λάθη, τα οποία στοίχησαν ουσιαστικά στην ομάδα την πρόκριση.

Ο Καρέρα μετά το τέλος του αγώνα έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες στα αποδυτήρια, εν όψει της συνέχειας, προσπαθώντας να ανυψώσει το ηθικό τους. Αρχικά, πήγε στον Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ έμελλε να κάνει ένα σοβαρό λάθος που έφερε το 0-1.

Ο 56άχρονος προπονητής έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση, χτυπώντας τον παίκτη στην πλάτη, θέλοντας να του εκφράσει τη στήριξη του. Άλλωστε, παρά το λάθος, η ευθύνη ήταν ομαδική κι όχι ατομική, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κακό πρόσωπο.

Γενικότερα, πήγε σε έναν έναν παίκτη ξεχωριστά πριν τους πει ότι: «Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια, δεν θέλω να σας βλέπω έτσι. Το ποδόσφαιρο έχει και μεγάλες χαρές αλλά και πολύ δύσκολα βράδια σαν το αποψινό. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Θέλω να σηκώσετε το κεφάλι. Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε», ήταν τα λόγια του Καρέρα στα αποδυτήρια.

 

Από το Blogger.