ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη

 ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: «Καίγονται» για το «τρίποντο» οι Κρητικοί και οι Πειραιώτες στη «μάχη» του «Γεντί Κουλέ».

Κρίσιμη είναι η αναμέτρηση για τους «ασπρόμαυρους» και τους «ερυθρόλευκους» για την 8η αγωνιστική της Super League. Αμφότεροι οι «μονομάχοι» θέλουν διακαώς τη νίκη και συνάμα τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Κυριακής (8/11) στις 15:00.

Πέντε παιχνίδια μακριά από τη νίκη βρίσκεται ο ΟΦΗ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει το «τρίποντο» στην έδρα του. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην 10η θέση έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να μπορέσουν να πάρουν βαθιά βαθμολογική… ανάσα και να έχουν ελπίδες για την εξάδα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Ηράκλειο αναζητώντας την πρώτη του νίκη σε εκτός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν. Το «συγκρότημα» του Πέδρο Μαρτίνς μετράει μία ισοπαλία μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, την στιγμή που έχει σε… εκκρεμότητα τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αμφότερα εκτός έδρας.

Επιστροφή για Νέιρα

Στην διάθεση του Γιώργου Σίμου για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» τέθηκε ο Αργεντίνος. Αντίθετα, εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Γρίβας, Σόουζα, Βούρος, Γιαννούλης, Σολίς, Σαρδινέρο, Ναμπί, Μαρινάκης και οι ανέτοιμοι Βαζ και Τσιλιανίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάντερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης, Μίγγος, Σουρνάκης.

Με Φορτούνη στην Κρήτη

Ο Έλληνας μέσος συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, εν αντιθέσει με τον Ουσεϊνού Μπα που προέρχεται από την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Σουντανί, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Από το Blogger.