Άρης: Η πρόταση για Μπερτόλιο και η αλήθεια για τα σενάρια - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Άρης: Η πρόταση για Μπερτόλιο και η αλήθεια για τα σενάρια

 

Άρης: Τι συμβαίνει με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή.

«Συναγερμό» σήμανε στην Θεσσαλονίκη ένα δημοσίευμα από την Λατινική Αμερική σύμφωνα με το οποίο η Γκρέμιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος ήταν έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο επτά ετών με την ομάδα της Βραζιλίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του Άρη, ένα τέτοιο σενάριο δεν υφίσταται, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να… εξαφανίσουν τον καπνό που είχε δημιουργηθεί από την αναφορά ενός Βραζιλιάνου δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Γκρέμιο υποστήριξε πως αναμένεται να κινηθεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ευρώπη και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας της Βραζιλίας.

Έτσι, ένας δημοσιογράφος από την χώρα της σάμπα, έφτασε στο συμπέρασμα πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και θα υπογράψει επταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 600 χιλιάδες δολάρια.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο Αργεντίνος άσος έχει συμφωνία σε ισχύ με τον Άρη και δεν έχει τεθεί κανένα θέμα για την αποδέσμευσή του και την επιστροφή του στην Γκρέμιο.

 

Από το Blogger.