Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 13χρονος μαθητής από συμμορία αλλοδαπών στην Αγία Παρασκευή - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 13χρονος μαθητής από συμμορία αλλοδαπών στην Αγία Παρασκευή


Συμμορία μασκοφόρων κουκουλοφόρων αλλοδαπών «προσφύγων» από άγνωστη χώρα που ήρθαν στην Ελλάδα  για μια καλύτερη ζωή, ξυλοκόπησε και μάλιστα με εξαιρετική αγριότητα, όπως είχαν μάθει από τη χώρα τους  13χρονο μαθητη στην Αγία Παρασκευή μέσα μεσημέρι για να του αρπάξουν 5 ευρώ!

Θύμα μιας άγριας συμμορίας έπεσε προπαραμονή Χριστουγέννων ο μικρός μαθητής. Το παιδί, βρισκόταν λιγο μετά τις 4 στην οδό Κνωσσού με το ποδήλατο του, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κουκούλες και μαύρες μάσκες για τον κορωνοϊό τον κύκλωσαν και άρχισαν να του κάνουν χυδαίες ερωτήσεις.

​Το παιδί, βρισκόταν λίγο μετά τις 4 στην οδό Κνωσσού με το ποδήλατο του, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν κουκούλες και μαύρες μάσκες για τον κορωνοϊό τον κύκλωσαν και άρχισαν να του κάνουν χυδαίες ερωτήσεις.

Ο μαθητής, επιχείρησε να φύγει όμως οι δράστες όρμησαν πάνω του και του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του. Το παιδί αντιστάθηκε και τότε τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

​Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν είδαν ότι εξακολουθεί να αντιστέκεται, τον πέταξαν σε ένα σταθμευμένο όχημα και συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια.

​Ο άτυχος 13χρονος, αναγκάστηκε να τους δώσει το τσαντάκι του που περιείχε μέσα το κινητό του τηλέφωνο, 5 ευρώ και ένα δολάριο.

Το παιδί στην περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς είπε ότι η συμμορία των ληστών ήταν νεαροί, ύψους από 1.62 μέχρι 1.70,φορούσαν μαύρες μπλούζες με κουκούλες, μάσκες για τον κορωνοιό ενώ μιλούσαν ελληνικά και μια άλλη γλώσσα με την οποία συνεννοούνταν μεταξύ τους που δεν μπορούσε να καταλάβει ποια ήταν.

 

Από το Blogger.