Εξωφρενικό! «Ληστρικό» πρόστιμο 900 ευρώ έριξαν τα…σαϊνια της αστυνομίας σε πατέρα με τους δύο γιους του -Για το δήθεν “καλό” τους (vid) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Εξωφρενικό! «Ληστρικό» πρόστιμο 900 ευρώ έριξαν τα…σαϊνια της αστυνομίας σε πατέρα με τους δύο γιους του -Για το δήθεν “καλό” τους (vid)


Ακριβά πλήρωσαν ένας πατέρας και οι δύο γιοι του την διαδρομή μέχρι την εργασία τους, στην Κρήτη! Ο κ. Χουδετσανάκης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν και οι δύο γιοι του ηλικίας 21 και 22 ετών, προς το ελαιουργείο όπου εργάζονται όλοι μαζί.

Ο πατέρας και οι γιοι του έδειξαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης σε έλεγχο από αστυνομικούς, όμως τους βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ έκαστος επειδή επέβαιναν 3 άτομα στο Ι.Χ!!!

«Μου είπαν για υπεράριθμο αριθμό επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο! Είμαι υπεράριθμος εγώ με τα παιδιά μου που ζούμε στο ίδιο σπίτι, εργαζόμαστε μαζί, είμαστε μαζί όλη μέρα και όλη νύχτα. Έκοψαν και στους τρεις μας πρόστιμο. Δηλαδή, 900 ευρώ, μέσα σε πέντε λεπτά», δήλωσε στο ΚΡΗΤΗ TV ο κ. Χουδετσανάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε προηγούμενους ελέγχους, εξηγούσε στους αστυνομικούς ότι ζει και εργάζεται με τα παιδιά του στον ίδιο χώρο, και δείχνοντας τα απαραίτητα έγγραφα, ποτέ έως τώρα δεν είχε λάβει πρόστιμο. Ο πατέρας δήλωσε ότι θα καταθέσει ένσταση.

 

Από το Blogger.