Μυρτώ Αλικάκη εναντίον υστερικού φεμινισμού: «Το φλερτ πλέον οδηγεί στα δικαστήρια - Υπάρχει μεγάλη υπερβολή» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Μυρτώ Αλικάκη εναντίον υστερικού φεμινισμού: «Το φλερτ πλέον οδηγεί στα δικαστήρια - Υπάρχει μεγάλη υπερβολή»


Η γνωστή ηθοποιός ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, κόντρα στη μόδα της εποχής τοποθετήθηκε κριτικά για το κίνημα «me too» και τάχθηκε εναντίον στην υπερβολή που υπάρχει γύρω από το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης, η οποία ιδίως στις ΗΠΑ έχει μετατραπεί σε πραγματικό κυνήγι μαγισσών, όπου μέχρι κι ένα κομπλιμέντο μπορεί να οδηγήσει έναν άνδρα στην φυλακή! 

«Θεωρώ τη σεξουαλική παρενόχληση, προφανώς, κάτι εγκληματικό, αλλά το θέμα είναι τι είναι σεξουαλική παρενόχληση; Έχω ένα θέμα με αυτήν την αμερικάνικη τάση, που τα πάντα μπορούν να σε οδηγήσουν στο δικαστήριο. 

Για εμένα σεξουαλική παρενόχληση είναι να σου ζητήσει ένας άνθρωπος με αντάλλαγμα μια επαγγελματική θέση, να βρεθείς σεξουαλικά μαζί του και αν εσύ του αρνηθείς να χάσεις τη θέση σου ή να πέσεις σε δυσμένεια. Αυτό το θεωρώ εγκληματικό και δεν το συζητάω». είπε η ηθοποιός.


«Από εκεί και πέρα, αν δεν διακυβεύεται το επαγγελματικό κομμάτι και μιλάμε για ένα επιθετικό φλερτ, θεωρώ πως είναι μέρος της ζωής. Όπως ένας άνδρας μπορεί να αντεπιτεθεί με το φλερτ του, μπορώ να αντεπιτεθώ κι εγώ χωρίς να το δεχθώ. 

 Δεν θεωρώ ότι το φλερτ πρέπει να πεθάνει. Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.  Δεν μπορεί οι γυναίκες να διαμαρτύρονται πως οι άντρες είναι ευνουχισμένοι και με το που σε κοιτάει ένας άνδρας να νιώθεις απειλή. Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο», πρόσθεσε.

«Υποθέτω ότι τα πράγματα είναι ακραία αυτή τη στιγμή γιατί πρέπει να γίνουν ακραία για να βρουν μια ισορροπία. Και ως έτσι το καταλαβαίνω απόλυτα», κατέληξε.

 

Από το Blogger.