Επιχείρηση συστράτευσης στην ΑΕΚ - Επιστρέφει και ο Κωστένογλου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Επιχείρηση συστράτευσης στην ΑΕΚ - Επιστρέφει και ο Κωστένογλου


 ΑΕΚ επιχειρεί ριζική ανανέωση, με… γνωστά υλικά.

Αποφασισμένος να κάνει αλλαγές στην ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα και να μη χαθεί η σεζόν από τν Δεκέμβριο. Η επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήθελε να φέρει ανθρώπους που γνωρίζουν τι σημαίνει η ΑΕΚ.

Και η συστράτευση δυνάμεων δεν σταματά στον Ισπανό τεχνικό, ούτε στην πρώτη ομάδα. Στις αλλαγές και στις ακαδημίες που σχεδιάζεται, αναμένεται να επιστρέψει ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ομάδα, καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα της.

Ο λόγος για τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πόστο του επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» ακαδημιών. Σε αυτή τη θέση βρισκόταν έως τον Αύγουστο του 2019, όταν κλήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας. Όταν αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν επέστρεψε στις ακαδημίες, κάτι που αξιολογήθηκε ως λάθος κίνηση.

Γι’ αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να τον επαναφέρει σε αυτή τη θέση, για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των τμημάτων υποδομής. Μάλιστα, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών, καθώς οι περισσότεροι επιλέχθηκαν από τον Κωστένογλου.

 

Από το Blogger.