Κρίσιμες ώρες για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δίνουν μάχη οι γιατροί για την όραση του - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Κρίσιμες ώρες για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δίνουν μάχη οι γιατροί για την όραση του


Τη δική τους προσπάθεια προκειμένου να μπορέσουν να κρατήσουν την όραση του Ομάρ Ελαμπντελαουί

Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο, σοβαρά τραύματα στο χέρι και προσωρινή απώλεια όρασης, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Νορβηγός διεθνής, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

«Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ένα ατυχές συμβάν – ατύχημα – στο σπίτι του το απόγευμα. Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει καψίματα – εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από περαιτέρω εξετάσεις. Πολλές είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την κατάσταση ή τους κινδύνους για τον παίκτη μας όμως εμείς θα ενημερώνουμε με σεβασμό το κοινό μας και τον κόσμο μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 29χρονος αμυντικός τραυματίστηκε από πυροτέχνημα, που έσκασε στα χέρια του. Από την έκρηξη του πυροτεχνήματος αρκετά θραύσματα μπήκαν και στα δύο μάτια του Νορβηγού και οι γιατροί προχώρησαν σε άμεση χειρουργική επέμβαση, ενώ υπήρξε η διαβεβαίωση ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Από εκεί και πέρα ο αντιπρόεδρος της Γαλατά, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, μίλησε για το ατυχές συμβάν και εξέφρασε την οργή του επειδή στα social media κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από τη διακομιδή του ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο. «Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Περάσαμε όλοι μαζί την αλλαγή το χρόνου στην εντατική. Θέλω να πω όμως πως είναι εξοργιστικό και ντροπή κάποιοι να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες στα social media. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει οικογένεια και φίλους. Δεν έχουν καθόλου συνείδηση; Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους αυτό το θέμα», τόνισε.

Όσο για την κατάσταση του Ομάρ, είπε: «Κάποια βεγγαλικά έσκασαν στα χέρια του. Νομίζω πως συνέβη μεταξύ 21:00 και 22:00 το βράδυ. Μακάρι ο Θεός να σώσει τα μάτια του. Ο ίδιος έχει κανονικά επαφή με το περιβάλλον και μιλά με τους γιατρούς. Μίλησα μαζί του και με ευχαρίστησε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν κλαμπ για να τον βοηθήσουμε. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, προσευχόμαστε για το καλύτερο».

Μηνύματα με ευχές για την υγεία του Ομάρ έστειλαν πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της Γαλατάσαραϊ, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας.

 

Από το Blogger.