Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Μπουζούκη για το μέλλον του - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Μπουζούκη για το μέλλον του


Για την κατάσταση που βρίσκεται αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Γιάννης Μπουζούκης

Ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA και έκανε ένα απολογισμό της περσινής χρονιάς ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τη χρονιά που πέρασε: «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά. Πάνω απ΄ όλα είναι η ανθρωπότητα και όχι ο αθλητισμός. Βλέπουμε πόσο δύσκολα περνάει ο κόσμος. Δεν θέλω να μου μείνει τίποτα από αυτή τη χρονιά. Θέλω να είναι όλος ο κόσμος καλά»

Για το αν θα κάνει το εμβόλιο: «Αυτό είναι προσωπικό, δεν τα δίνουμε προς τα έξω.

Για το τι μένει στον Παναθηναϊκό από το 2020: «Από κάθε χρόνια έχεις να κερδίσεις κάτι. Έτσι και αυτή τη χρονιά κερδίσαμε εμπειρίες. Βιώσαμε κάποιες καταστάσεις που δεν τις είχαμε ξαναζήσει. Αυτά είναι μαθήματα για μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό»

Για το πως νιώθει που από εκεί που ήταν βασικός πλέον διεκδικεί μια θέση: «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Από τη μία στιγμή στην άλλη αλλάζουν όλα. Έτσι όπως βρέθηκα να παίξω και στην πρώτη ομάδα και να είμαι βασικός. Έτσι ήρθε και η στιγμή που να πρέπει να κυνηγήσω κάτι περισσότερο. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και γι΄ αυτό είμαι εδώ για να παλέψω και να διεκδικήσω ότι περισσότερο μπορώ»

Για το αν πληγώνεται ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός: «Δεν μπορώ να πω ότι πληγώνεται ο εγωισμός μου, αλλά όλοι είμαστε ποδοσφαιριστές και θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο για να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Είναι επιλογές του προπονητή και είναι σεβαστές».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος με έχει στηρίξει στη δύσκολη στιγμή που περνάω. Όπως είπα όλα πλέον είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τα πράγματα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Οπότε θα συνεχίσω να παλεύω».

Για τα δημοσιεύματα που λένε ότι κοιτάει και άλλες επιλογές: « Δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι. Εγώ κοιτάω το τώρα. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί η ομάδα να μου πει κάτι. Δεν ξέρω. Ζω το τώρα».

Για το ματς με τον Αστέρα; «Νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά πιστεύω ότι θα αποδώσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που τόσο χρειαζόμαστε».

Για τις απουσίες: «Πλέον είναι στην ομάδα μας όλοι ισάξιοι. Σίγουρα όταν λείπουν κάποιες προσωπικότητες δεν βοηθάει»

Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει έναν δεύτερο γύρο καλύτερο: «Σίγουρα μπορούμε. Φάνηκε από την πορεία των αγώνων ότι βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε λίγο τύχη παραπάνω για να κάνουμε μία σειρά αγώνων με νίκες και να αποκτήσουμε ψυχολογία και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά»

Για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο: «Η Λεωφόρος είναι ένα πολύ ιστορικό γήπεδο, το οποίο σε εμπνέει να παίξεις. Σου δίνει μία ώθηση και μία ψυχολογία ακόμα και όταν δεν υπάρχει κόσμος»

 

Από το Blogger.