Νέα σύσταση από Πολιτική Προστασία στους κατοίκους της Αττικής-Αποφύγετε μετακινήσεις πριν τις 10:00 - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Νέα σύσταση από Πολιτική Προστασία στους κατοίκους της Αττικής-Αποφύγετε μετακινήσεις πριν τις 10:00

Νέα σύσταση από Πολιτική Προστασία στους κατοίκους της Αττικής-Αποφύγετε μετακινήσεις πριν τις 10:00

Να αποφεύγουν τις μετακινήσεις πριν τις 10:00 καλεί τους πολίτες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» σφυροκοπά την Αττική.

Νέα σύσταση απευθύνει, σήμερα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προς τους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» σαρώνει τον νομό. 

«Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και θα συνεχίσουν να είναι έντονα  τις επόμενες ώρες και για το λόγο αυτό απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους και τους εργαζόμενους όλης της Αττικής να αποφύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες», τονίζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

«Οι μεν κάτοικοι να μην προβούν σε οποιαδήποτε μετακίνηση που μπορούν να αποφύγουν, ή να αναβάλλουν, οι δε εργαζόμενοι που χρειάζεται να μετακινηθούν να το πράξουν μετά τις 10.00 π.μ. και σε συνεννόηση με την εργοδοσία τους» σημειώνει. 

Και συμπληρώνει: «Η χιονόπτωση θα είναι συνεχής μέχρι τις 10.00 π.μ. και συστήνεται μεγάλη προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις όποιες απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο τρίωρο».

Χθες το βράδυ, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε εκδώσει αντίστοιχη σύσταση μόνο προς τους πολίτες της βόρειας και ανατολικής Αττικής.

 

Από το Blogger.