Χωρίς ρεύμα περιοχές στα βόρεια προάστια της Αθήνας – Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Χωρίς ρεύμα περιοχές στα βόρεια προάστια της Αθήνας – Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς ρεύμα περιοχές στα βόρεια προάστια της Αθήνας – Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται εδώ και ώρα περιοχές στα βόρεια προάστια της Αθήνας, όπως η Εκάλη, η Δροσιά, η Πεύκη, η Άνοιξη, ο Διόνυσος και το Καπανδρίτι.

Συγκεκριμένα, στον δήμο Διονύσου υπάρχουν περιοχές που βρίσκονται χωρίς ρεύμα και η δημοτική Αρχή έχει κινητοποιηθεί, προκειμένου οι βλάβες να αποκατασταθούν από τα συνεργεία της ΔΕΗ.

Η διακοπή της ηλεκτροδότησης οφείλεται κυρίως σε δέντρα, που δεν αντέχουν από το βάρος του χιονιού και πέφτουν ή γέρνουν προκαλώντας πρόβλημα σε καλώδια.

Τι αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει πως σε συνέχεια των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει στο Δίκτυο η σφοδρή κακοκαιρία Μήδεια, τις τελευταίες ώρες, έχουν προκληθεί και συνεχίζουν να προκαλούνται αρκετές ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων σε γραμμές Μέσης Τάσης σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Αναλυτικότερα, αυτή την ώρα προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται στις περιοχές της Εκάλης, Δροσιάς, Ν. Ιωνίας, Ψυχικού, Αμαρουσίου και Βάρης, καθώς το επιπλέον βάρος από τη συνεχόμενη χιονόπτωση στα κλαδιά των δέντρων προκαλεί την πτώση τους και κατ΄επέκταση ζημιές στο Δίκτυο.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της σφοδρής κακοκαιρίας σε πλήρη ετοιμότητα και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών. Σημειώνεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκας και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Α. Μάνος, επισκέφτηκαν τα Β. Προάστια της Αττικής, στις περιοχές όπου τα συνεργεία της Εταιρίας επιχειρούσαν για την επανηλεκτροδότησή τους.

Ταυτόχρονα, το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει τις προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών στη Εύβοια, για την επανηλεκτροδότηση χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

 

Από το Blogger.