Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου

Στις 28/03 θα συντελεστεί η πρώτη πανσέληνος του νέου ζωδιακού κύκλου, στον άξονα Ζυγού – Κριού. Ενα ιδιαίτερο αστρολογικό γεγονός, που θα φέρει τροποποιήσεις σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, αξιοποιώντας τη γνώση του παρελθόντος και τη δυναμική της εποχής! Μεγάλες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στον τομέα της επιμόρφωσης αλλά και των επιχειρήσεων-επενδύσεων.  

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Επανασυνδέσεις

Είστε γεμάτοι με ερωτικές πληγές και απογοητεύσεις. Οι μέρες από την ερχόμενη εβδομάδα ανατρέπουν το κλίμα και εσείς θα γίνεται αυτοί που θα κινούν  τα νήματα πια.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04 –   20/05

Ευκαιρίες

Πολλά τα εμπόδια που θα πρέπει να υπερπηδήσετε για να φτάσετε στο μυαλό και στο ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που σας απασχολεί. Αλλάξτε ίσως τακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Επιτυχία

Υπερβολική ένταση υπάρχει μέσα στα ζευγάρια που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση. Οι ώριμες επικοινωνίες για ξεκαθαρίσματα είναι η μόνη και σωστή λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Αισθηματικές δεσμεύσεις

Θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας με το άτομο που αγαπάτε. Η αβεβαιότητα θα υποχωρήσει και πολλές ευχάριστες προτάσεις είναι στο πρόγραμμα προσεχώς.

ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Αλλαγές

Εδώ και καιρό σάς πολιορκεί μια νέα προσωπικότητα, που αν τελικά τα καταφέρει και εισχωρήσει στην καρδιά σας, θα ανατρέψει τα πάντα προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Καθυστερήσεις

Δεν έχετε ακόμα πάρει τις οριστικές σας αποφάσεις για τη συνέχιση του δεσμού σας ή μη και ακόμα δεν έχετε καν συζητήσει με το ταίρι σας. Αυτό θα έχει περαιτέρω καθυστερήσεις λόγων τρίτων παρεμβάσεων.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Απομόνωση

Με τη λογική που σας διακατέχει όλα μπορούν να λυθούν. Ο κλήρος του ισορροπιστή έχει πέσει σ’ εσάς. Οι ελεύθεροι θα έχουν την τάση απομόνωσης από το κοινωνικό τους σύνολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Ανεση

Κυριαρχεί ένα κλίμα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας μέσα στη σχέση σας και αυτό πιθανόν να προβληματίζει έντονα το ταίρι σας, που οι σκέψεις του δεν είναι μακριά από μια δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Νέα συναισθήματα

Εχετε ξεφύγει από τα λογικά σας όρια. Οι απομακρύνσεις και οι δηκτική σας συμπεριφορά δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα. Δοκιμάστε μέσω του διπλωματικού διάλογου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Διάθεση

Η επαναστατική σας διάθεση μόνο να σας καθυστερήσει μπορεί.

Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου για αλλαγές. Αφήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας εξηγήσει.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Ανανέωση συντρόφων

Θα καταφέρετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τις εντάσεις και τους συνεχείς χωρισμούς. Αφήστε λίγο χρόνο και μετά ξαναπροσπαθήστε.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02-20/03

Προτάσεις

Οι δυναμικές λύσεις που προτείνετε δεν θα βρουν εύκολα τον στόχο τους. Οι  ημέρες είναι καλύτερες για συναισθηματικό διάλογο και επεξηγήσεις προς το ταίρι σας.

 

Από το Blogger.