Στην φρουρά της Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε την τραγωδία μπροστά στην Βουλή - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Στην φρουρά της Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε την τραγωδία μπροστά στην Βουλή

Στην φρουρά της Ντόρας Μπακογιάννη ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε την τραγωδία μπροστά στην Βουλή

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έπειτα από δύο ημέρες από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή, αποφάσισε να παραδεχθεί πως άμεσα εμπλεκόμενο ήταν όχημα της ασφαλείας της!

Το περιστατικό ότι το αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο στο κεντρικότατο αυτό σημείο της Αθήνας δείχνει την κυβερνητική αλαζονεία που αποτυπώνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του pronews.gr καταδεικνύοντας τον τρόπο που βλέπουν τους πολίτες οι κυβερνητικοί ακόμα και όταν είναι υπαίτιοι δυστυχήματος.

Το αυτοκίνητο κατεβαίνοντας από το Χίλτον, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να μπει στη Βουλή από την πύλη της Βασιλίσσης Σοφίας όταν συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, που είχε πράσινο φανάρι και χτύπησε τον άτυχο οδηγό.

Ο 23χρονος οδηγός της μηχανής, που φορούσε κράνος όπως κάνουν λόγω οι πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο καθώς υπάρχει επιθυμία των γονέων του άτυχου νέου να γίνει δωρεά των οργάνων. Η Ντόρα Μπακογιάννη εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στη Βουλή, όπου ήταν σε εξέλιξη η ώρα του Πρωθυπουργού, ενώ το υπηρεσιακό όχημα επέστρεφε από κάποια δουλειά πίσω στο κοινοβούλιο.

Επίσης τεράστιο είναι και το ζήτημα και της αργοπορίας παραδοχής της ευθύνης καθώς έπρεπε να περάσει ένα 48ωρο για να γίνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αναφορά της κ.Ν.Μπακογιάννη ότι το επίμαχο αυτοκίνητο ανήκει στην φρουρά της.

Την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Αθηνών προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Από την Τροχαία δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

 

Από το Blogger.