Εθνική Πινακοθήκη: Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στους υψηλούς προσκεκλημένους - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Εθνική Πινακοθήκη: Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στους υψηλούς προσκεκλημένους

 

Εθνική Πινακοθήκη: Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στους υψηλούς προσκεκλημένους

Κατέφθασαν στην Εθνική Πινακοθήκη οι προσκεκλημένοι της χώρας μας για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Τους υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα, υποδέχτηκε πριν λίγη ώρα τους υψηλούς προσκεκλημένους της χώρας μας στην Εθνική Πινακοθήκη για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Οι επίσημοι καλεσμένοι της χώρας μας είναι ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα από την Βρετανία καθώς και η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί.
Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει ξενάγηση των υψηλών προσκεκλημένων στην Πινακοθήκη, τμηματικά και με τήρηση των υγειονομικών κανόνων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν μίλησε για μια συνάντηση που έγινε σε κλίμα φιλίας και κατανόησης κατόπιν της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ευχαρίστησε επίσης την ελληνική κυβέρνηση για τη δυνατότητα να συμμετέχει η χώρα του και ο ίδιος στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα.
Από το Blogger.