Αλλαγή ηγεσίας στις Διοικήσεις Αεροπορικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης [pics] - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Αλλαγή ηγεσίας στις Διοικήσεις Αεροπορικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης [pics]

Αλλαγή ηγεσίας στις Διοικήσεις Αεροπορικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης [pics]

Οι τελετές παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων διοικητή της διοίκησης αεροπορικής εκπαίδευσης και της διοίκησης αεροπορικής υποστήριξης πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, Δευτέρα, 8 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοινώσεις του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ).

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης αεροπορικής εκπαίδευσης από τον υποπτέραρχο Πέτρο Χατζήρη, στον υποπτέραρχο Κωνσταντίνο Κελλάρη πραγματοποιήθηκε παρουσία του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχου Γεωργίου Μπλιούμη, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης αεροπορικής υποστήριξης από τον αντιπτέραρχο Γεώργιο Φασούλα στον υποπτέραρχο Γεώργιο Βαγενά, πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση Ελευσίνας, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου,

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΑ, στην τελετή παραβρέθηκε επίσης ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης. Οι τελετές πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, όπου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Δείτε φωτογραφίες:

ΓΕΑ


 

Από το Blogger.