Μάχες σώμα με σώμα στο Ντονμπάς - Το ΝΑΤΟ διαμελίζει την Ουκρανία


Σφοδροί προειδοποιητικοί βομβαρδισμοί από τις ρωσικές δυνάμεις πυροβολικού πραγματοποιήθηκαν κατά των ουκρανικών δυνάμεων ως απάντηση των χθεσινών επιθέσεων του ουκρανικού στρατού κατά πόλεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων της Νέας Ρωσίας. Συνολικά 21 πράξεις καταπάτησης της εκεχειρίας σημειώθηκαν σήμερα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Από τους βομβαρδισμούς και σύμφωνα με τους επίσημους απολογισμούς έχασαν την ζωή τους 3 Ουκρανοί στρατιωτικοί ενώ ακόμα 10 τραυματίστηκαν ενώ έφτασαν οι συμπλοκές στα συνοριακά σημεία να γίνονται σχεδόν εξ επαφής στην προσπάθεια των Ουκρανών να κερδίσουν κάθε σημείου που θα τους επιτρέψει να ξεκινήσουν μια αιφνιδιαστική επίθεση και αποτέλεσμα να γυρνάνε απλά στις θέσεις εξόρμησης.

 

 

Αυτή του η πεποίθηση έρχεται μετά το χθεσινό τηλεφώνημα διάρκειας 50 λεπτών με τον Τ.Μπάιντεν και το εν συνεχεία tweet του με το οποίο δήλωσε ότι έχει την πλήρη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ σε περίπτωση επίθεσης με κάθε μέσο!

 Φαίνεται ότι ο Β.Ζαλάνσκι αποφάσισε να τραβήξει την “ουρά της αρκούδας” αδιαφορώντας για το τι θα γίνει στην χώρα από αυτή του την κίνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια