Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, καταγγέλλει ότι τα Κατεχόμενα έχουν καταστεί κέντρο ξεπλύματος χρήματος και παράνομης διακίνησης ναρκωτικών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, καταγγέλλει ότι τα Κατεχόμενα έχουν καταστεί κέντρο ξεπλύματος χρήματος και παράνομης διακίνησης ναρκωτικών

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, καταγγέλλει ότι τα Κατεχόμενα έχουν καταστεί κέντρο ξεπλύματος χρήματος και παράνομης διακίνησης ναρκωτικών

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, καταγγέλλει ότι τα Κατεχόμενα έχουν καταστεί κέντρο ξεπλύματος χρήματος και παράνομης διακίνησης ναρκωτικών και τζόγου.

Εξηγεί μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια τις παρανομίες αλλά και πώς και γιατί δολοφονήθηκε άδικα ο Τ/Κ δημοσιογράφος, Κουτλού Ανταλί.

«Τώρα… πώς κυκλοφορεί το χρήμα… Κύπρος. Χαλίλ Φαλιαλί. Όλη η κίνηση του χρήματος από εδώ γίνεται, αδέλφια. Ο Χαλίλ Φαλιαλί, ο άνθρωπος που δεν είχε τίποτα πριν από 20 χρόνια είναι ο ιδιοκτήτης της Κύπρου. Για παράδειγμα, καυχιόμαστε ότι πήγαμε στην Κύπρο και συλλάβαμε 50 γκιουλενιστές. 500 καλύτερα να συλλάβουμε.

Ο σημερινός (λεγόμενος) «πρόεδρος» της Κύπρου (σ.σ. ψευδοκράτους) είναι ένας πολύ καλός τύπος. Πραγματικά, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν ξέρω αν είναι μέρος της οργάνωσης. Η οργάνωση που ιδρύθηκε τώρα, είχε αρχίσει να συστήνεται από παλιά. Η δουλειά έγινε για να καταστεί (το ψευδοκράτος) κέντρο ναρκωτικών και τζόγου. Όταν ο Ερκάν Γιλιντιρίμ (γιος του τέως πρωθυπουργού) πηγαίνει στην Κύπρο, μένει ή στο ξενοδοχείο του Χαλίλ Φαλιαλί ή σε κάποια ξενοδοχεία που δεν είναι δικά του αλλά είναι τα καζίνο… φιλοξενούμενος πάντα του Χαλίλ Φαϊλαλί».

Στη συνέχεια ο Σεντάτ Πεκέρ κατηγορεί –εμμέσως, χωρίς να αναφέρει το όνομά του- τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Μεχμέτ Αγάρ, ότι του ζήτησε να σκοτώσει τον Τ/Κ δημοσιογράφο, Κουτλού Ανταλί, επειδή ο Ανταλί ήθελε να πουλήσει την Κύπρο στους Ελληνοκύπριους.

«Με ρώτησε αν υπάρχει ένας άνθρωπος στην Κύπρο. ‘Ναι, αδερφέ’, του είπα. Αυτός μου είπε ότι (ο Ανταλί) ήθελε να πουλήσει την Κύπρο στους Ε/Κ. Ήμασταν μικροί, πιτσιρίκια ακόμα. Μας φόρτωσαν (με εθνικισμό). Μου είπε ότι θα μου έδινε δύο επαγγελματίες. Εγώ του είπα ‘αδελφέ, θα σου δώσω τον δικό μου αδελφό’. Του είπα για τον Αττίλα Πεκέρ. Του είπα είναι καλύτερος. Είναι ειδικός. Στους δρόμους μεγάλωσε».

Σύμφωνα με τον Τούρκο αρχι-μαφιόζο «είχαμε πει ότι θα μιλήσουμε για τη δολοφονία του Κουτλού Ανταλί το 1996. Ήταν για λόγους τιμής. Εμείς τότε ήμασταν όλοι μαζί, με τον Μεχμέτ Αγάρ και τον Κορκούτ Εκέν. Το δωμάτιο του αδελφού Κορκούτ Εκέν ήταν δίπλα στο δωμάτιο του Μεχμέτ Αγάρ. Ακούστε καλά εδώ, πολύ καλά…Είμασταν νέοι, πατριώτες, μπορεί να βοηθούσαν το ΡΚΚ αλλά κατεύθυναν τους επιχειρηματίες τους σε μένα, θα τα πω κι αυτά όταν έρθει η ώρα».

«Μας πουλούσαν πατριωτισμό για να σκοτώνουμε αθώους»

Στη συνέχεια όμως ο αρχι-μαφιόζος υποστηρίζει ότι τελικά το έγκλημα δεν το έκανε ο αδελφός του, αλλά ένας συνεργάτης του Μεχμέτ Αγάρ, ο Κορκούτ Εκέν, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τους «πουλούσαν ψεύτικο εθνικισμό» για να σκοτώνουν αντιφρονούντες.

«Ο Κορκούτ Εκέν κι ο Αττίλα είχαν πάει πόσες μέρες (στην Κύπρο), αλλά σας το ορκίζομαι στον παντοδύναμο Αλλάχ, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Ο άνθρωπος αυτός (ο Τ/Κ δημοσιογράφος) ήταν τίμιος. Δεν θα πούλαγε τη χώρα του στους Έλληνες. Αυτό κάνουν. Ντοπάρουν τον κόσμο με ψευτο-πατριωτισμούς. Ορκίζομαι στον Αλλάχ!

Μετά από 3-4 μέρες επέστρεψαν καθώς η προσπάθειά τους απέτυχε. Μιλήσαμε με τον αδελφό Κορκούτ και είπε ‘θα πάμε ξανά’. Μετά μια άλλη ομάδα τον σκότωσε εκεί. Συναντηθήκαμε με τον αδελφό Κορκούτ και μου είπε ‘τελείωσε’.

Ο Αττίλα Πεκέρ είχε κάνει επέμβαση για αφαίρεση όγκου και ανάρρωνε στο σπίτι. Είναι ειλικρινής άνθρωπος. Ο αδελφός μου δεν φοβάται, θα το έλεγε, αν τον σκοτώναμε. Θα το έλεγα κι εγώ αν τον σκοτώναμε. Τώρα θα πουν ‘γιατί δεν το είπες’; Βρε τί να πω; Λέτε όλα όσα βλέπετε εσείς; Όλοι ίδιοι είμαστε», λέει στο βίντεο ο Σεντάτ Πέρκερ.

Οι προβολές του αρχηγού της μαφίας στο YouTube κοντεύουν τον πληθυσμό της Τουρκίας

Επτά βίντεο έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής στο YouTube από το νέο αφεντικό της του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία, Σεντάτ Πεκέρ, με τις προβολές να ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια, σύμφωνα με δίκτυο παρακολούθησης κοινωνικών μέσων Social Blade.

Πάνω από 42 εκατομμύρια από τις 70,3 εκατομμύρια προβολές πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 30 ημέρες, ενώ σύντομα αποσπάσματα από τα βίντεο του Πεκέρ έχουν προβληθεί πάνω από 250 εκατομμύρια φορές στο TikTok.

«Ορκίζομαι, το Netflix δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει μια σειρά τόσο συναρπαστική όσο αυτή», δήλωσε ένας θεατής στο Global Voices.

Το κανάλι YouTube του Πεκέρ απολαμβάνει, στην πραγματικότητα, ειδικό καθεστώς.

Αφού οι τουρκικές αρχές εμπόδισαν την πρόσβαση στον προσωπικό ιστότοπο του Πεκέρ από την Τουρκία, υπήρχαν φόβοι ότι θα κλείσει και το YouTube κανάλι του.

Αντ’ αυτού, το κανάλι με τίτλο Reis Sedat Peker (“Σεντάτ Πεκέρ ο Αρχηγός”) επειδή έχει ξεπεράσει τους 100.000 θεατές κι έχει περισσότερους από 479.000 συνδρομητές δεν μπορεί να κλείσει.

Αυτό που ρωτάει συνεχώς ο 49χρονος Τούρκος αρχι-μαφιόζος και γι’ αυτό κυκλοφορεί τα συγκεκριμένα βίντεο κατά της κυβέρνησης είναι «γιατί η τουρκική κυβέρνηση τον εγκατέλειψε και τον πρόδωσε;»

Υποστήριζε ότι βρίσκεται στο Ντουμπάι, αλλά στο έβδομο βίντεο, που κυκλοφόρησε χθες ο Πεκέρ είπε ότι αναγκάστηκε να αλλάξει τοποθεσία, καθώς έχει ξεκινήσει επιχείρηση σύλληψής του από την Τουρκία.

Στο τέταρτο βίντεό του, ο Πεκέρ είπε ότι έχει συνολικά εκτίσει 16,5 χρόνια πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

SigmaLive

 

Από το Blogger.