Νεαρός φοιτητής εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο κέντρο του Ηρακλείου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Νεαρός φοιτητής εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο κέντρο του Ηρακλείου

Νεαρός φοιτητής εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο κέντρο του Ηρακλείου

«Μουδιασμένοι» είναι οι κάτοικοι του Ηρακλείου, Κρήτης, από τα απανωτά περιστατικά αυτοχειρίας το τελευταίο 24ωρο, αφού χθες το βράδυ βρέθηκε απαγχονισμένος στο εσωτερικό κτιρίου στο κέντρο της πόλης, ένας φοιτητής, ηλικίας 28 χρόνων.

Πρόκειται για έναν φοιτητή του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με καταγωγή από την Αθήνα, τον οποίο αναζητούσε μια φίλη του τις τελευταίες ώρες. Όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο φοιτητής απαγχονίστηκε περίπου 24 ώρες προτού εντοπιστεί από τους ανθρώπους που τον έψαχναν. Μάλιστα, για να επιτευχθεί η πρόσβαση στο κτίριο, χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι για να μπουν στο εσωτερικό. Αμέσως μόλις εντοπίστηκε ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο 28χρονος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Η τρίτη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Η αυτοκτονία του φοιτητή έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που σημειώθηκαν λίγες ώρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, προτού να εντοπιστεί ο 28χρονος νεαρός, η Αστυνομία Ηρακλείου είχε να αντιμετωπίσει ακόμη δύο περιστατικά αυτοχειρίας, ένα στο κέντρο της πόλης και ένα στο Τυμπάκι, αφού ακόμη δύο άνδρες, ένας 43χρονος, γνωστός καλλιτέχνης της παραδοσιακής μουσικήςκαι ένας 63χρονος από την Αλβανία έκοψαν το νήμα της ζωής τους με τραγικό τρόπο και με διαφορά λίγων μόλις λεπτών.

Και οι δύο έδωσαν τέλος στη ζωή τους με ένα κομμάτι σχοινί, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους.

Βρήκε το παιδί της νεκρό στο υπόγειο
Τραγική φιγούρα η μητέρα του 43χρονου, η οποία τον βρήκε απαγχονισμένο στο υπόγειο του σπιτιού, στην περιοχή του Γιόφυρου κοντά στα παλιά ΚΑΤΕΕ. Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ήταν πολύ αργά για τον άνδρα. Στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της ΕΛΑΣ, καθώς και ιατροδικαστής.

«Τα παιδιά να προσέχεις…» της είπε και έκλεισε το τηλέφωνο
Το δικό της δράμα βίωνε την ίδια περίπου ώρα ακόμη μια γυναίκα στο Τυμπάκι. Την ώρα, που βρισκόταν σε εξωτερικές δουλειές δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τον 63χρονο σύζυγό της. «Τα παιδιά να προσέχεις» της είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Το γεγονός αυτό θορύβησε την γυναίκα, η οποία κάλεσε την γειτόνισσά της και την παρακάλεσε να πάει στο σπίτι της να δει αν είναι όλα καλά. Πράγματι, η γειτόνισσα έσπευσε στο σπίτι του ζευγαριού και βρέθηκε μπροστά στο φρικτό θέαμα, καθώς ο 63χρονος είχε ήδη απαγχονιστεί. Άμεσα ειδοποίησε τις αρχές, δυστυχώς όμως, οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας δεν μπόρεσαν να παράσχουν καμία συνδρομή στον 63χρονο.

 

Από το Blogger.