«Βόμβα»: Θετικός σε Covid-19 παρά τον πλήρη εμβολιασμό του ο «big star» του Survivor T.Καφετζής! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

«Βόμβα»: Θετικός σε Covid-19 παρά τον πλήρη εμβολιασμό του ο «big star» του Survivor T.Καφετζής!

«Βόμβα»: Θετικός σε Covid-19 παρά τον πλήρη εμβολιασμό του ο «big star» του Survivor T.Καφετζής!

Πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννιούνται μετά την γνωστοποίησε ότι ο Τζέιμς Καφετζής εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα βρεθεί στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που έφτασε χθες στο Γαλάτσι και λίγη ώρα πριν την έναρξη του ημιτελικού αποχώρησε με την σύντροφό του Μαξίν, ανήρτησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O ίδιος έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν να μην δίνει το παρών στον τελικό λόγω της κακής σχέσης του με την παραγωγή, καθώς γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό, παρά τον εμβολιασμό του.

«Ενώ στο τεστ πριν πετάξω για Αθήνα ήμουν αρνητικός, το τεστ πριν τον ημιτελικό ήταν θετικό. Για την ασφάλεια όλων μας, δεν θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό απόψε καθώς περιμένω τα αποτελέσματα του PCR. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα. Έχω εμβολιαστεί και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα», έγραψε χαρακτηριστικά o Τζέιμς Καφετζής.

To συγκεκριμένο συμβάν δημιουργεί προβληματισμό στους πολίτες, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού αλλά δεν γνωρίζουν αν είναι 100% προστατευμένοι από τον Covid-19.

 

Από το Blogger.