Γελάνε και τα καγκουρό με την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αυστραλιανή εκπομπή κοροϊδεύει τον πρωθυπουργό για τις πυρκαγιές! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Γελάνε και τα καγκουρό με την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αυστραλιανή εκπομπή κοροϊδεύει τον πρωθυπουργό για τις πυρκαγιές!

Γελάνε και τα καγκουρό με την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Αυστραλιανή εκπομπή κοροϊδεύει τον πρωθυπουργό για τις πυρκαγιές!

Μέχρι την Αυστραλία έφτασε η «χάρη» της κυβερνητικής ανικανότητας που οδήγησε στην αποτέφρωση της Ελλάδας, καθώς το σατυρικό αυστραλιανό τηλεπαιχνίδι «Have You Been Paying Attention» κορόιδεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών!

Συγκεκριμένα σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς εκπομπής, χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα μέρος από το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τις πυρκαγιές, με τον παρουσιαστή να ρωτά τους διαγωνιζόμενους, «σε τι αναφέρεται ο Έλληνας πρωθυπουργός».

Μάλιστα, όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους είπε τη σωστή απάντηση, αναφέροντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για τις πυρκαγιές, ακολούθησαν πλάνα που εμφανίζουν πυροσβέστη να προσπαθεί να σβήσει εστία φωτιάς με… μπουκάλι νερού, με τον παρουσιαστή να αναφέρει ειρωνικά: «Δεν είμαι σίγουρος εάν οι Έλληνες πυροσβέστες είναι πλήρως εξοπλισμένοι».

Είναι φανερό πως πλέον η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε έναν παγκόσμιο περίγελο, που κοροϊδεύουν μέχρι και οι Αυστραλοί, έχοντας προκαλέσει αισθήματα ντροπής στους Έλληνες γηγενείς και ομογενείς!

 

Από το Blogger.