Το Instagram «φυλάκισε» τον λογαριασμό του Δ.Γιαννακόπουλου μετά την απήχηση που είχαν οι θέσεις του για εμβολιασμό - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Το Instagram «φυλάκισε» τον λογαριασμό του Δ.Γιαννακόπουλου μετά την απήχηση που είχαν οι θέσεις του για εμβολιασμό

Το Instagram «φυλάκισε» τον λογαριασμό του Δ.Γιαννακόπουλου μετά την απήχηση που είχαν οι θέσεις του για εμβολιασμό

Το Instagram «φυλάκισε» τον λογαριασμό του προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος εξέφρασε εσχάτως συστηματικά τον προβληματισμό του για όλο αυτό που «σερβίρεται» αδιάκοπα είτε σε ότι αφορά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ανθρώπων, είτε την κλιματική αλλαγή. 

Τα ποστ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν μπορούν να αναδημοσιευθούν, να τα κάνουν tag άλλοι χρήστες, δηλαδή να κάνουν mention τον λογαριασμό του. Η εκπληκτική απήχηση που είχαν οι θέσεις του με εκατομμύρια αναδημοσιεύσεις έχουν προκαλέσει τον προβληματισμό των αρχόντων του Facebook και του Instagram (γιατί το Instagram ανήκει στο Facebook) γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να περιορίσουν την απήχηση των λεγόμενων του. 

Ως απάντηση στην κίνηση του Facebook, το οποίο στην Ελλάδα έχει συμβόλαιο με τα ελληνικά hoaxes, ο Δ.Γιανννακόπουλος ανέβασε το εξής ποστ, ζητώντας «συγγνώμη» για τις αναρτήσεις του και δηλώνοντας ότι «παραδέχεται» όλη την κυβερνητική προπαγάνδα για εμβόλια και κλιματική αλλαγή. 

Δείτε την ανάρτηση: 

«Λυπάμαι για όλες τις αναρτήσεις μου στο Insta... Όλοι πρέπει να εμβολιαστούν... δεν είναι μέρος του μετανθρωπισμού. Κάθε γυναίκα πρέπει να είναι 100% βέβαιη πως δεν εξαρτάται από κάποιον άνδρα για οτιδήποτε... να τον χωρίζει αμέσως... Όχι αυτό δεν είναι σχέδιο να αφήσουν τα παιδιά με λιγότερη προσοχή απ' ότι χρειάζονται από τους γονείς τους ώστε να είναι πιο ανοιχτά στα παρακάτω και σε άλλα πολλά. 

Καθένας πρέπει να γίνει μέλος των LBGTQ+, όσο μικρότερος, τόσο το καλύτερο, δεν είναι σχέδιο να κάνεις όλες τις ηλικίες διαθέσιμες στην παιδοφιλία. Ο καθένας πρέπει να εμπιστεύεται τυφλά τις κυβερνήσεις... δεν υπάρχει σχέδιο να τοποθετηθεί μια παγκόσμια κομμουνιστική διακυβέρνηση. 

Μπορώ να έχω τώρα πίσω τον λογαριασμό μου στο Instagram;», έγραψε ο Δ.Γιαννακόπουλος. 

Δείτε και τις αναρτήσεις που δείχνουν την «φυλάκιση» του Δ.Γιαννακόπουλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



 

Από το Blogger.