Πώς έπιασαν τον ύποπτο για συμμετοχή στον ISIS; Η φυσιολογική ζωή στα Πατήσια - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Πώς έπιασαν τον ύποπτο για συμμετοχή στον ISIS; Η φυσιολογική ζωή στα Πατήσια

Πώς έπιασαν τον ύποπτο για συμμετοχή στον ISIS; Η φυσιολογική ζωή στα Πατήσια

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 34χρονος Ιρακινός που συνελήφθη ως ύποπτος για συμμετοχή στον ISIS.
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο συλληφθείς στο κέντρο της Αθήνας ως ύποπτος για συμμετοχή στον ISIS.
Πρόκειται για έναν 34χρονο Ιρακινό, ο οποίος φέρεται να ήταν μαχητής του Ισλαμικού Κράτους κατά την περίοδο 2014 – 2015, σύμφωνα με το OPEN.
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ έλαβαν πριν από μερικές ημέρες πληροφορίες από ξένες Υπηρεσίες για το εν λόγω άτομο.
 

 

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε μπει στην Ελλάδα το 2018 και έκτοτε είχε καταθέσει δύο αιτήσεις για άσυλο, αλλά είχε απορριφθεί. Στη συνέχεια είχε καταφύγει στα διοικητικά δικαστήρια ώστε να προσφύγει κατά των αποφάσεων και να διεκδικήσει εκ νέου το άσυλο.
Ο 34χρονος, που είναι πατέρας τριών παιδιών, ζούσε με την οικογένειά του σε ένα διαμέρισμα στα Πατήσια και όλα έδειχναν πως ζούσε μία φυσιολογική ζωή.
 
Εργαζόταν σε ένα κατάστημα με φασόν και επιχειρούσε, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, να μην δίνει λαβές και να διάγει έναν ήρεμο βίο.
H Αντιτρομοκρατική προχώρησε τελικώς στη σύλληψή του, ενώ φέρεται να έχει βρεθεί και ένα βίντεο στο οποίο ο εν λόγω άνδρας εξυμνεί τη δράση του στον ISIS.

Τι ερευνούν οι Αρχές

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει το κινητό του υπόπτου και το κάνουν φύλλο και φτερό για να μπορέσουν να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο.
Ο συλληφθείς, κατά μαρτυρίες, επιθυμούσε να λάβει την ασυλία και να φύγει στο εξωτερικό, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές να ψάχνουν για συνομιλίες του με άτομα σε άλλες χώρες.
Κατά πληροφορίες, μάλιστα, στο κινητό του υπάρχουν τέτοιες επαφές.
 
Από το Blogger.