Εκτός ελέγχου ο Ν.Καπραβέλος: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους και παντού - Φτάνει πια» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Εκτός ελέγχου ο Ν.Καπραβέλος: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους και παντού - Φτάνει πια»

Ektos elenchou o N.Kapravelos: «Ypochreotikos emvoliasmos

Σε αμόκ βρίσκεται ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, καθώς τάχθηκε υπέρ της επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε όλους και μάλιστα εξέφρασε την αγανάκτηση του (!) γιατί δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. 

«Να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε όλη την ανθρώπινη δραστηριότητα για να βάλουμε ένα τέλος στον εφιάλτη. Ξέρετε με το "κάνε τεστ, κάνε εκείνο, κάνε το άλλο" γυρνάμε γύρω από τη λύση του προβλήματος», υποστήριξε ο ίδιος με σθένος για να λάβει την εξής απάντηση από το δημοσιογραφικό πάνελ:

«Θα γίνει μάχη. Αν βγει η πολιτεία και πει “καθολικός εμβολιασμός” θα γίνει μεγάλη μάχη. Εδώ γίνεται μάχη αν πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ οι ανεμβολίαστοι σε εκκλησίες και ΜΜΜ».

Απτόητος όμως ο κ. Καπραβέλος συνέχισε:

 

«Κάνω έκκληση να βρεθούν νομικοί και πολιτικοί να βρουν μία λύση για επέκταση της υποχρεωτικότητας. To lockdown είναι μπροστά μας αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ή θα εμβολιαστούμε όλοι μας, ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε» και συνέχισε «έχουμε θύματα και εμείς καθόμαστε και ρωτάμε το ένα και το άλλο». 


 

Από το Blogger.