Κούβελας: «Επιστημονικά δεν τον γνωρίζω τον Θεμιστοκλέους - Eίναι ένας υπάλληλος του κράτους» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Κούβελας: «Επιστημονικά δεν τον γνωρίζω τον Θεμιστοκλέους - Eίναι ένας υπάλληλος του κράτους»


«Εφόσον έχουν προσωρινή άδεια κυκλοφορίας πρέπει να καταγράφονται τα πάντα από τον ΕΟΦ» αυτό είπε ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ στην εκπομπή του Ανδρέα Καψαμπέλη
.

Σύμφωνα με τον καθηγητή εφόσον το εμβόλιο έχει προσωρινή άδεια πρέπει να καταγράφονται τα πάντα που σχετίζονται με αυτό ώστε να φανεί ε αν δουλεύει. Πρέπει δηλαδή να καταγράφονται τόσο οι παρενέργειες όσο και οι αστοχίες. Ως τέτοιες χαρακτήρισε τις περιπτώσεις που ένας εμβολιασμένος κολλά τελικά κορωνοϊό. Ο Δ. Κούβελας είπε ότι αν δεν καταγράφονται οι αστοχίες και οι παρενέργειες των εμβολίων τότε δεν θα μπορούμε να έχουμε μια έγκυρη άποψη για το αν τα προϊόντα αυτά λειτουργούν.

Σχετικά με τον γγ Θεμιστοκλέους ο Δ.Κούβελας απάντησε σκωπτικά: «Δεν τον γνωρίζω επιστημονικά. Είναι υπάλληλος του κράτους και επαναλαμβάνει το κρατικό αφήγημα».

Ερωτώμενος σχετικά με πρόσφατο επεισόδιο σε πρωϊνή εκπομπή του Ant1 όπου είχε κληθεί ο Δ. Κούβελας απάντησε: «Με έκοψαν για να μην απαντήσω».

Σε άλλο σημείο της ίδια συνέντευξης ο καθηγητής Κούβελας αναφερόμενος στα mRna εμβόλια τα χαρακτηρίζει ως μη αποστειρωτικά αφού αυτός που εμβολιάζεται αποδεδειγμένα πλέον εξακολουθεί να κολλάει, να μεταδίδει και να νοσεί και διερωτάται ο καθηγητής: «ποιος ο λόγος λοιπόν να διαχωρίζεται ο κόσμος σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και να υπάρχουν αυτές οι εκδηλώσεις μίσους;»

 

Από το Blogger.