Χυδαία απάντηση του Άδωνι για το επιτελικό χάος: «Ναι, αλλά δεν είχαμε… νεκρούς!» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Χυδαία απάντηση του Άδωνι για το επιτελικό χάος: «Ναι, αλλά δεν είχαμε… νεκρούς!»

Chydaia apantisi tou Adoni gia to epiteliko chaos: «Nai, alla den eichame

Σε πανικό η κυβέρνηση μετά την πρόταση μομφής

Εργαλειοποιεί με χυδαίο τρόπο για ακόμα μια φορά τους νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι ο Άδωνις Γεωργιάδης, και ξεσπά σε ρεσιτάλ τυμβωρυχίας, προκειμένου να καλύψει την καταστροφική αδιαφορία και το επιτελικό μπάχαλο για το οποίο ευθύνεται η κυβέρνηση, στην διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα». 

Ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης που αναβάθμισε τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Στέφανο Κολοκούρη μετά την εφιαλτική μέρα της 23ης Ιουλίου του 2018, έβαλε στο ζύγι τους νεκρούς από τη φωτιά και εμφανίστηκε περήφανος που δεν θρηνήσαμε θύματα από τους εκατοντάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και τα χιλιάδες νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα για μέρες.

«Δεν είχαμε νεκρούς, γι’ αυτό και δεν πρέπει να μιλάει ο Τσίπρας και η Δούρου» υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μια ημέρα μετά την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ναι, υπήρξαν προβλήματα στη διαχείριση αυτού του δυνατού και ασυνήθιστου χιονιά. Ναι, υπήρξαν προβλήματα το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές. Ναι, υπήρξαν προβλήματα πέρυσι στη “Μήδεια”. Υπήρξαν νεκροί; Όχι. Είσαι ο Τσίπρας και η Δούρου κι έχεις τη Μάνδρα και το Μάτι και μιλάς για φυσική καταστροφή σε αυτή τη χώρα;» δήλωσε με προκλητικό ύφος χωρίς να πει ούτε λέξη για τον άστεγο που ξεψύχησε από το κρύο στη Θεσσαλονίκη, ή τον ηλικιωμένο που γλίστρησε στον πάγο και έχασε τη ζωή του στο Χαλάνδρι. Φυσικά οι 23.000 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό, με τις μελέτες να αποδεικνύουν ότι ο τεράστιος αριθμός των νεκρών οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία και την έλλειψη των ΜΕΘ…

 


Από το Blogger.