Το Facebook κατέβασε ξανά τον λογαριασμό του Σταμάτη Κραουνάκη, - Ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για την πανδημία! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Το Facebook κατέβασε ξανά τον λογαριασμό του Σταμάτη Κραουνάκη, - Ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για την πανδημία!

Το Facebook κατέβασε ξανά τον λογαριασμό του Σταμάτη Κραουνάκη, - Ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για την πανδημία!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το Facebook έριξε το προφίλ του Σταμάτη Κραουνάκη, αυτή τη φορά γιατί ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για το lockdown στην εστίαση και την απαγόρευση μουσικής! 

Να θυμίσουμε ότι στις 27 Δεκεμβρίου 2021 το προφίλ του καλλιτέχνη είχε πέσει μετά από ένα ποίημα που έγραψε για τον Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή τη φιέστα των 17 λεπτών και των 214.000 ευρώ με τον Σάκη Ρουβά.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media, με το προφίλ του δημοφιλούς καλλιτέχνη να επανέρχεται μετά από μια ημέρα.

 

Όμως, οι βουλές του Facebook δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έτσι πριν από λίγες ώρες, ο Σταμάτης Κραουνάκης είδε για μια ακόμα φορά το προφίλ του να εξαφανίζεται.

Όπως o ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε σε σχόλιό του σε ανάρτηση της δημοσιογράφου Ευγενίας Λουπάκη, αφορμή για να ρίξουν αυτή τη φορά το προφίλ του ήταν το κείμενο που έγραψε ο δημοφιλής καλλιτέχνης σε ιστοσελίδα, για την απαγόρευση της μουσικής με αφορμή τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.



 

Από το Blogger.