Γ.Γεωργαντάς: «Όσους βόλεψε η ΝΔ πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία» - Ρεσιτάλ ρουσφετολογίας από τον νέο υπουργό - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Γ.Γεωργαντάς: «Όσους βόλεψε η ΝΔ πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία» - Ρεσιτάλ ρουσφετολογίας από τον νέο υπουργό

G.Georgantas: «Osous volepse i ND prepei na prosferoun kapoia ypiresia» -



«Αγάπη» στις πελατειακές και ρουσφετολογικές σχέσεις έχει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως φαίνεται και από το νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού. 

Πρωταγωνιστής ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος το 2012 ο οποίος έδινε σχετικές οδηγίες σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

«...καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…», αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς και συνεχίζει:

«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

 

 Πηγή   pronews

Από το Blogger.