Χαλκίδα: Παραδόθηκε ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε ντελιβερά και έφυγε - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Χαλκίδα: Παραδόθηκε ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε ντελιβερά και έφυγε

Chalkida: Paradothike asyneiditos odigos pou paresyre ntelivera kai efyge

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στην Χαλκίδα – Ο ντελιβεράς διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας

Ήξερε ότι ήταν θέμα ωρών να πέσει στα χέρια των αστυνομικών ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε το μοτοποδήλατο με το οποίο έκανε διανομή ένας ντελιβεράς στην Χαλκίδα αλλά τον εγκατέλειψε αβοήθητο κι έτσι έσπευσε να παραδοθεί, σχεδόν επτά ώρες μετά το τροχαίο που προκάλεσε!

Το ατύχημα συνέβη στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στην Χαλκίδα, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να χτυπήσει το μηχανάκι και ο άτυχος διανομέας να πέσει στο οδόστρωμα. Όμως, αντί να σταματήσει να τον βοηθήσει, ο οδηγός του Ι.Χ. ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το σημείο.
 

Ο ντελιβεράς διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας βρήκαν στον τόπο του ατυχήματος τον προφυλακτήρα και την πινακίδα του αυτοκινήτου που ξεκόλλησαν από τη σύγκρουση κι έτσι έμαθαν τα στοιχεία του οδηγού, ο οποίος φρόντισε να παραδοθεί λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

 

Από το Blogger.