Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Σεργιανόπουλος άρχισε να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Σεργιανόπουλος άρχισε να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει»

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Σεργιανόπουλος άρχισε να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Φιλαρέτη Κομνηνού στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον αδικοχαμένο, Νίκο Σεργιανόπουλο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος και αφορούν σεξουαλικά αδικήματα. Όπως είπε η ίδια, δεν δέχεται σε καμία περίπτωση την κατάχρηση εξουσίας.

«Έχω πολύ ισχυρό σύστημα αυτοάμυνας, δεν θα χαλαλίσω τον αυτοσεβασμό μου για κανέναν ρόλο. Το 2013 το είχα δηλώσει ξανά, απεχθάνομαι την παιδεραστία και δεν συγχωρώ με τίποτα τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται από την εξουσία και τρελαίνονται. Όχι μόνο στο θέατρο. Ένας βιαστής δεν βιάζει από ερωτική επιθυμία, αλλά για να ασκήσει την εξουσία του», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Νίκο Σεργιανόπουλο και όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν ένας άνθρωπος που μόνο τρυφερότητα μπορεί να σου βγάλει.

«Είχαμε κρατήσει επαφές, αλλά τον αισθανόμουν να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει. Τον Νίκο μόνο με τρυφερότητα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις, το πάθος του ήταν αυτοκαταστροφικό, κατέστρεφε τον εαυτό του με το ποτό ή με οτιδήποτε άλλο, δεν έκανε κακό στους άλλους. Ήταν βουτηγμένος στις ενοχές», είπε κλείνοντας.

Από το Blogger.