Υπουργός είπε ψέματα ότι κόλλησε κορωνοϊό για να εξαφανιστεί από τη Βουλή σε νομοσχέδιο-φωτιά - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Υπουργός είπε ψέματα ότι κόλλησε κορωνοϊό για να εξαφανιστεί από τη Βουλή σε νομοσχέδιο-φωτιά


Ypourgos eipe psemata oti kollise koronoio gia na exafanistei apo ti Vouli

Τι σκαρφίστηκε με την ιδιαιτέρα του για να αποφύγει το σκάνδαλο, όταν εκείνος νόσησε στα αλήθεια, λίγες ημέρες μετά την «εξαφάνισή» του

Μια απίστευτη υπόθεση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Εspresso». Το πρωτοφανές περιστατικό πήρε σάρκα και οστά πριν από περίπου δύο μήνες και έχει για πρωταγωνιστή υπουργό της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, με το κυβερνητικό στέλεχος να ξεπερνά με τα απίστευτα «κόλπα» του τη φήμη και τη δόξα του… Πινόκιο.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη
  •  Πηγή  newsbreak

Γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να αποκαλέσει κανείς τον υπουργό μετά όσα διαδραματίστηκαν, τα οποία προκαλούν -αν μη τι άλλο- κλαυσίγελο. Τη στιγμή που η κατάσταση με την πανδημία έχει ξεφύγει στη χώρα μας, με το θλιβερό ρεκόρ θανάτων να στοιχειώνει την πατρίδα μας, ο υπουργός, πρωταγωνιστής του Covid σκανδάλου, εκμεταλλευόμενος τον κορωνοϊό ξεγέλασε βουλευτές, αντιπολίτευση και κυρίως τον ελληνικό λαό, καθώς προφασίστηκε ότι έχει νοσήσει για να αποφύγει να δώσει το «παρών» στη συζήτηση στη Βουλή ενός σκανδαλώδους νομοσχεδίου που άπτεται του χαρτοφυλακίου του!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πριν από περίπου δύο μήνες ο υπουργός-Πινόκιο ανακοίνωσε δημόσια μέσω των social media ότι έχει κολλήσει Covid-19. Οπως αναφέρουν στην «Espresso» πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο υπουργείο όπου ηγείται ο ένας εκ των αγαπητών υπουργών του πρωθυπουργού, ο συγκεκριμένος υπουργός δεν είχε νοσήσει ποτέ από κορονοϊό τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο!

Απλά προφασίστηκε – σκαρφίστηκε ότι είναι θετικός για να αποφύγει να βρεθεί στη Βουλή, καθώς επρόκειτο να περάσει ένα «δύσκολο» νομοσχέδιο και, φοβούμενος τις ερωτήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφάσισε να απέχει για να γλιτώσει το κοινοβουλευτικό στρίμωγμα. Και πράγματι, έτσι έγινε. Το νομοσχέδιο συζητήθηκε απόντος του υπουργού. Επειδή όμως, όπως λέει ο σοφός λαός μας, «ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια», πριν από λίγες ημέρες νόσησε αυτή τη φορά πραγματικά και όχι… fake! Κι επειδή, δεν θα γινόταν πιστευτός ότι μέσα σε ενάμιση με δύο μήνες κόλλησε δύο φορές, τι έκανε ο αθεόφοβος;

Χρησιμοποίησε τη γραμματέα του ως «εξιλαστήριο θύμα», ανακοινώνοντας ότι εκείνη νόσησε με αποτέλεσμα να εκκενωθεί το υπουργείο για να γίνει η απαραίτητη απολύμανση. Ετσι, ο ίδιος, με πρόφαση τη νόσηση της ιδιαιτέρας του, απείχε από τα καθήκοντά του, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ ο ίδιος στην ουσία ήταν το… κρούσμα εντός του υπουργείου του! Απίστευτο κι όμως… ελληνικό!

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο ελληνικός λαός νιώθει τελείως απροστάτευτος από την πανδημία, με δεκάδες οικονομικές απώλειες και κόσμο στην ανεργία εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης, υπουργοί όπως ο συγκεκριμένος παίζουν με τη νοημοσύνη μας, αλλά και με τη δημόσια υγεία, επιλέγοντας, με πρόφαση την πανδημία, να αποφεύγουν να δίνουν το «παρών» στη Βουλή στη συζήτηση κρίσιμων νομοσχεδίων. Τα συμπεράσματα, δικά σας.



 

Από το Blogger.