Δολοφονία Άλκη: «Βόμβα» Κούγια – «Υπάρχει φωτογραφία του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη με γιο αστυνομικού» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: «Βόμβα» Κούγια – «Υπάρχει φωτογραφία του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη με γιο αστυνομικού»

Dolofonia Alki: «Vomva» Kougia – «Yparchei fotografia tou feromenou dolofonou

Λίγες ώρες μετά τη διάψευση της αστυνομίας, έρχεται στο φως η επίμαχη φωτογραφία. Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως σε αυτή φαίνεται ο 23χρονος που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του Άλκη, μαζί με τον γιο, γυναίκας αξιωματικού της αστυνομίας που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη…

Ο Αλέξης Κούγιας τάραξε ακόμα περισσότερα τα νερά, όταν το πρωί έκανε λόγο για μία φωτογραφία που έδειχνε τον 23χρονο συλληφθέντα μαζί με τον γιο γυναίκας αξιωματικού της αστυνομίας, σε κοινή τους έξοδο. Ακολούθησε η διάψευση της ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωση. Αμέσως μετά ήρθαν στο φως οι επίμαχες εικόνες, που δίνουν τροφή για νέες συζητήσεις.

Το Mega εξασφάλισε την επίμαχη φωτογραφία που επικαλέστηκε ο Αλέξης Κούγιας και στην οποία απεικονίζεται ο φερόμενος ως δολοφόνος του 19χρονου με τον γιο γυναίκας αξιωματικού της αστυνομίας που υπηρετεί στην Θεσσαλονίκη.

Με το άσπρο μπλουζάκι διακρίνεται ο 23χρονος και δίπλα του, στα αριστερά, φέρεται να είναι ο γιος της αστυνομικού. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο γιος της αστυνομικού εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου του Βούλγαρου οπαδού του Άρη, Τόσκο Μποζατζίσκι, ο οποίος είχε ταξιδέψει με συμπατριώτες του τον Ιανουάριο του 2020 στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει αγώνα της αγαπημένης ομάδας του.

«Είναι σεσημασμένοι δολοφόνοι. Ζουν για να σκοτώνουν. Όπως σκότωσαν τον αδελφό μου, σκότωσαν και αυτό το αγόρι στη Θεσσαλονίκη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, ούτε στη Βουλγαρία. Να σκοτώσουν για τις ομάδες και το ποδόσφαιρο», λέει η Μπέτια Μποζατζίσκι, αδελφή Τόσκο.

 

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία επιχειρεί να διαψεύσει τον Αλέξη Κούγια. Τονίζει ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση  Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»

 

Από το Blogger.