Θεσσαλονίκη: Έσβησαν το “ΆΛΚΗ ΖΕΙΣ” κι έγραψαν “ΠΑΟΚΑΡΑ” (VIDEO) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Έσβησαν το “ΆΛΚΗ ΖΕΙΣ” κι έγραψαν “ΠΑΟΚΑΡΑ” (VIDEO)

Thessaloniki: Esvisan to “ALKI ZEIS” ki egrapsan “PAOKARA” (VIDEO)

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το αίμα του 19χρονου Άλκη Καμπανού που έπεσε νεκρός από το χέρι αδίστακτων χούλιγκαν οπαδών του ΠΑΟΚ και κάποιοι, δεν σεβάστηκαν ούτε τη μνήμη του, ούτε τους γονείς του, ούτε και μια ολόκληρη πόλη, που ζητά εξυγίανση και Δικαιοσύνη. Άγνωστοι – πιθανότατα οπαδοί του “Δικεφάλου” – δε δίστασαν να σβήσουν με μαύρη μπογιά το “Άλκη ζεις”, που είχε γραφτεί με μεγάλα κίτρινα γράμματα σε τοίχο επί της οδού Δελφών τις προηγούμενες ημέρες στη μνήμη του παιδιού και να γράψουν από επάνω “ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ”.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης – Ελισάβετ Σταυριανίδου

Την ώρα που μετά το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του 19χρονου, γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε να σταματήσει η βία μέσα και έξω από τα γήπεδα, κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι να δυναμιτίζουν το κλίμα, τη στιγμή, μάλιστα, που οι γονείς του Άλκη στέλνουν μήνυμα ενότητας και σύσσωμη η κοινωνία ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη.


Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες του GRTimes.gr, άγνωστοι έγραψαν “ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΜΠ” με σκοπό να καλύψουν το “Άλκη ζεις”, δύο λέξεις που μετά την δολοφονική ενέδρα έχουν γραφτεί σε δεκάδες τοίχους της πόλης με σκοπό κάνεις να μη ξεχάσει τι έγινε.

Για ανεγκέφαλους που δεν σέβονται τίποτα, ούτε καν τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, έκαναν λόγω μιλώντας στο GRTimes.gr, κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντίκρισαν με έκπληξη να έχει καλυφθεί το σύνθημα για τον Άλκη και να έχει γραφτεί επάνω του: “ΠΑΟΚ ΑΜΠ”.

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Δελφών, λειτουργούν τρεις σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ.

Από το Blogger.