Πρώτη μεγάλη νίκη των Ρώσων στο Ντονμπάς: Περικύκλωσαν 1.000 Ουκρανούς στρατιώτες- Διαλύθηκε η 95η & 79η Ταξιαρχία! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Πρώτη μεγάλη νίκη των Ρώσων στο Ντονμπάς: Περικύκλωσαν 1.000 Ουκρανούς στρατιώτες- Διαλύθηκε η 95η & 79η Ταξιαρχία!

Proti megali niki ton Roson sto Ntonmpas: Perikyklosan 1.000 Oukranous

Ξεκίνησαν οι δραματικές στιγμές για τους Ουκρανούς στο Ντονμπάς ακριβώς όπως είχε προβλέψει το WarNews247 εδώ και ημέρες. Οι ουκρανικές δυνάμεις υπέστησαν τρεις διαδοχικές ήττες σε Oksil, Zavody και Yampol.

Ένα ουκρανικό Τάγμα με περίπου 1.000 στρατιώτες εγκλωβίστηκε ανατολικά του Izyum καθώς οι Ρώσοι επιχείρησαν έφοδο από τρεις πλευρές. Πλέον οι Ουκρανοί ή θα παραδοθούν ή θα πεθάνουν στην μάχη.

Οι ουκρανικές δυνάμεις βρίσκονται περικυκλωμένες στην περιοχή Oksil. Πληροφορίες του WarNews247 αναφέρουν πως υπάρχουν μεγάλες ουκρανικές απώλειες και σε δεύτερη περιοχή, στο χωριό Zavody.

Τα ρωσικά στρατεύματα ανέλαβαν πρόσφατα τον έλεγχο του χωριού. Υπάρχει βίντεο που δείχνει όσους Ουκρανούς στρατιώτες επέζησαν να κρύβονται στα χωράφια από τα ρωσικά άρματα μάχης.

Στο χωριό Yampol οι Ουκρανοί έχουν υποστεί συντριπτική ήττα. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς έγινε.

 

 

 

Περικυκλωμένοι 1.000 Ουκρανοί στρατιώτες

Ο Ρωσικός Στρατός συνέχισε την προέλαση στα σύνορα Χάρκοβο-Ντονέτσκ και περικύκλωσε τα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή Oksil/Оскіл.

Ένα Τάγμα περίπου 1.000 αντρών του ουκρανικού Στρατού περικυκλώθηκε κοντά στο Oksil στην ευρύτερη περιοχή Izyum.

Οι Ουκρανοί βρέθηκαν ξαφνικά περικυκλωμένοι από τρεις πλευρές χωρίς καμία διέξοδο. Πίσω τους είναι ο ποταμός Oksil με το ρωσικό πυροβολικό να τους χτυπά από μπροστά.

Κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν τις ρωσικές γραμμές με τραγικό αποτέλεσμα. Περίπου 200 είναι οι νεκροί. Άλλοι παραδόθηκαν και άλλοι παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, πρόκειται για μεικτό Τακτικό Τάγμα από δυνάμεις της 1ης ουκρανικής Ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Δείτε βίντεο

Από το Blogger.