Πανελλήνιες 2022: Νωρίτερα φέτος τα αποτελέσματα - Δείτε εδώ το πρόγραμμα των Εξετάσεων - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Πανελλήνιες 2022: Νωρίτερα φέτος τα αποτελέσματα - Δείτε εδώ το πρόγραμμα των Εξετάσεων

Panellinies 2022: Noritera fetos ta apotelesmata - Deite edo to

Για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία και τις 
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022, μίλησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

«Ανακοινώσαμε ένα νέο πρωτόκολλο, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, το οποίο ακολουθεί τη διεθνή τάση για την αποκλιμάκωση των μέτρων. Διατηρούμε τη μάσκα, ενώ self test θα γίνονται μόνο εάν βρεθεί κρούσμα μέσα στην τάξη και παρέχεται δωρεάν. Οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί εξακολουθούν να υποχρεούνται να κάνουν ένα rapid test κάθε εβδομάδα. Διατηρούνται τα μέτρα και έτσι προχωράμε σιγά σιγά στην αποκλιμάκωση», ανέφερε αρχικά η κυρία Κεραμέως, μιλώντας στο Mega

Σχετικά με το τέλος της σχολικής χρονιάς, η κυρία Κεραμέως ανέφερε πως, «τα Λύκεια τελειώνουν στις 20 Μαΐου και ακολουθούν οι εξετάσεις, οι απολυτήριες και εν συνεχεία οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Τα Γυμνάσια τελειώνουν τέλος Μαΐου και ακολουθούν οι προαγωγικές εξετάσεις και τα Δημοτικά τελειώνουν στις 15 Ιουνίου».

«Οι Πανελλαδικές ξεκινούν για τα επαγγελματικά Λύκεια στις 2 Ιουνίου και για τα Γενικά Λύκεια στις 3 Ιουνίου. Γίνεται μία προσπάθεια να βγουν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών φέτος νωρίτερα», πρόσθεσε η υπουργός Παιδείας.

 

Πανελλήνιες 2022: Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Το διάστημα 3 – 10 Ιουνίου θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και από 2 μέχρι 17 Ιουνίου των Επαγγελματικών Λυκείων. Η αρχή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 γίνεται με το μάθημα των Νέων Ελληνικών για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Πρόγραμμα Πανελληνίων 2022 – Οι μαθητές των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) εξετάζονται:

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Πανελλήνιες 2022: Οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) εξετάζονται:


Από το Blogger.