Σοκαριστικό μήνυμα σε Κλάτενμπεργκ: «Εύχομαι να πεθάνεις αργά και βασανιστικά» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Σοκαριστικό μήνυμα σε Κλάτενμπεργκ: «Εύχομαι να πεθάνεις αργά και βασανιστικά»

Sokaristiko minyma se Klatenmpergk: «Efchomai na pethaneis arga kai vasanistika»

  • Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δέχτηκε ένα σοκαριστικό μήνυμα από άγνωστο στα social media, με απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειας του.
  1. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δημοσίευσε ένα «αρρωστημένο» μήνυμα που δέχτηκε με απειλές από άγνωστο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έλαβε σοκαριστικό μήνυμα που δεν δίστασε να το δημοσιεύσει, από κάποιον που του εύχεται αργό και βασανιστικό θάνατο στον ίδιο, στη γυναίκα του και στα παιδιά του. Ο Κλάτενμπεργκ το έθεσε σε κοινή θέα και σχολίασε μάλιστα στην ανάρτηση του με ειρωνικό τρόπο πως ελπίζει ο άγνωστος που έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα να είναι περήφανος για τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα:

«Σου εύχομαι αργό και βασανιστικό θάνατο… σου γ@μW τη μάνα και σου εύχομαι να πεθάνουν η γυναίκα και τα παιδιά σου. Θα σου σπάσουμε τα γόνατα, να το θυμάσαι. Ακόμη, χρειάζομαι περισσότερη από μία ώρα όταν γ@μ@W τη μάνα σου. Εύχομαι σοβαρό και αργό θάνατο σε σένα και στην οικογένειά σου».

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δημοσίευσε το μήνυμα, με το όνομα του αποστολέα να φαίνεται και του απάντησε:

«Ήταν πολύ όμορφο το να λάβω αυτό από έναν νεαρό άντρα από την Κρήτη. Ας ελπίζουμε να είναι περήφανος για τον εαυτό του».

 a

 

Από το Blogger.