Μαρία Μπονίκου: Ο γιος της ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του στην Αίγινα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Μαρία Μπονίκου: Ο γιος της ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας του στην Αίγινα

Maria Bonikou: O gios tis omologise ti dolofonia tis miteras tou stin Aigina

Η είδηση της άγριας δολοφονίας της 73χρονης ηθοποιού, Μαρίας Μπονίκου, στο σπίτι της στην Αίγινα έπεσε σαν “κεραυνός”.

Στο σημείο του φόνου, δίπλα στο άψυχο σώμα της, που εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκαν δύο μαχαίρια. Ο 46χρονος γιος της ομολόγησε το έγκλημα, αν και στην αρχή όταν προσήχθη δεν παραδέχθηκε ότι σκότωσε την ίδια του την μάνα.

Μαρία Μπονίκου

Η 73χρονη Μαρία Μπονίκου βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στην περιοχή Πολλές Ελιές της Αίγινας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες το enikos.gr, ήταν ημίγυμνη από τη μέση και κάτω, με τους αστυνομικούς να διερευνούν και το ενδεχόμενο της κακοποίησης, κάτι που θα ταυτοποιηθεί με τη νεκροψία-νεκροτομή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την δολοφονία

Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά,  46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά  46χρονος ημεδαπός, ο οποίος  τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της  ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

 

Από το Blogger.