Μύκονος: Ξενοδόχος δέχτηκε δολοφονική επίθεση - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Μύκονος: Ξενοδόχος δέχτηκε δολοφονική επίθεση

 

Mykonos: Xenodochos dechtike dolofoniki epithesi

Στο MEGA μίλησε ο ξενοδόχος που δέχτηκε δολοφονική επίθεση περιγράφοντας τα δραματικά λεπτά που έζησε, με τη φωνή του να λυγίζει.

Πριβέ πάρτι, διάσημες και λαμπερές παρουσίες, χορός εκατομμυρίων. Πίσω από τη χλιδή και τον πλούτο όμως, υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά της Μυκόνου. Αυτή που έζησε πριν λίγες μέρες με τον πιο εφιαλτικό τρόπο γνωστός ξενοδόχος του νησιού, όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση από έναν άγνωστο.

«Ανοίγει τον λοστό μπροστά μου, με απείλησε για τη ζωή μου: «Θα σε σκοτώσω, τι έκανες» Εκείνη τη στιγμή είδα τον θάνατο μπροστά μου. Ήρθε κάποιος να με σκοτώσει. Καταλάβατε; Δηλαδή με χτυπούσε μα μανία, ήθελε να με σκοτώσει αυτός ο άνθρωπος» περιγράφει το θύμα.

«Εδώ θα πεθάνεις»

Με 14 ράμματα και μώλωπες σε όλο του το σώμα, ο επιχειρηματίας γλίτωσε τα χειρότερα. Δεν θα ξεχάσει ποτέ όμως τον τρόμο που ένιωσε.

Σερνόμουν κάτω στο έδαφος, δεν μπορούσα να προχωρήσω δηλαδή και αυτός με χτυπούσε από πάνω. ο άνθρωπος βγήκε για να με σκοτώσει, ήταν εκτελεστής.… εγώ εκείνη τη στιγμή είδα τον θάνατο μπροστά μου, οπότε λέω: “Εδώ θα πεθάνεις”» αναφέρει ο επιχειρηματίας.

Το τελευταίο διάστημα ο ξενοδόχος βρισκόταν σε αντιδικία με γειτονική επιχείρηση στην οποία έκανε ασφαλιστικά μέτρα για ηχορύπανση, χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί ένδειξη για τα κίνητρα της επίθεσης.

«Απλά τώρα τελευταία έχουμε κάποια ας πούμε δικαστική διαμάχη με μία επιχείρηση που είναι κοντά στο ξενοδοχείο μας, αυτά» εξηγεί.

«Οποιαδήποτε πράξη βίας την καταδικάζουμε απερίφραστα είμαστε σίγουρη οτι η αστυνομία αργά η γρήγορα θα επικαλεσθεί το έργο της ώστε να μην υπάρχουν μαύρες κηλίδες σε ό,τι αφορά το νησί και την ασφάλεια» δήλωσε ο πρόεδρος συνδέσμου επιχειρηματιών & επαγγελματιών χώρα Μυκόνου, Ηρακλής Ζησιμόπουλος.

Ο δήμαρχος Μυκόνου ωστόσο μιλώντας στο mega τόνισε την ανάγκη αποστολής συγκεκριμένων αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, αλλά επισήμανε παράλληλα ότι τέτοια περιστατικά βίας αδικούν το δημοφιλέστερο ελληνικό νησί.

«Οι δηλώσεις περί Κολομβίας δεν απηχούν την πραγματική εικόνα της Μυκόνου και την αδικούν. Από την άλλη η Πολιτεία πρέπει να βάλει σε προτεραιότητα και να αποστείλει τις κατάλληλες αστυνομικές δυνάμεις . Είναι κάτι που απαιτεί όλη η τοπική μας κοινωνία, αλλά και που θα προστατεύσει και την εικόνα της χώρα μας στο εξωτερικό» δήλωσε ο δήμαρχος Μυκόνου, Κούκας Κωνσταντίνος.

Οι αρχές πάντως διερευνούν την υπόθεση ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη και στη σύλληψη του δράστη που επιτέθηκε στον ξενοδόχο.

Από το Blogger.